Data actualizării:
Data publicării:

”Chefi la cuțite!”, 27 noiembrie: Babasha și sora lui, Bianca, le gătesc juraților. ”Facem o reinterpretare”

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Antena Group
foto: Antena Group

Apariție de senzație în această seară la Chefi la cuțite!

Marți seară, la Chefi la cuțite, Chef Richard Abou Zaki și-a îmbogățit colecția de amulete, câștigând o confruntare intensă jurizată de Chef Vlad Pădurescu. În această seară, jurații se vor confrunta cu provocări neașteptate, încercând să creeze preparate din combinații aparent imposibile, dictate de roata ingredientelor surpriză. Pe lângă tensiunea din bucătărie, arena audițiilor promite momente inedite și întâlniri de neuitat.

Chefi la cuțite: În ediția de diseară, Babasha vine să le gătească Chefilor alături de sora lui, Bianca. ”Facem o reinterpretare a unui fel de mâncare pe care i-l găteam fratelui meu când era mic”, a declarat sora artistului. ”Eu sunt bucătarul, eu fac cea mai grea muncă”, a anunțat la bancul de lucru Babasha, care le-a povestit juraților despre copilăria alături de Bianca, dar și lucruri neștiute din culisele concertului Coldplay. Cum a decurs întâlnirea cu Chefii telespectatorii vor descoperi în ediția show-ului culinar de la 20:30.

Tot atunci, un concurent din Timiș le va lansa o provocare usturătoare celor patru jurați. ”Eu prepar cele mai iuți sosuri din România și vreau să fac viața Chefilor și mai picantă! Cred că voi stabili un nou record: cea mai iute mâncare din istoria Chefi la cuțite”, spune Alex Pufan, care crește ardei – desigur, iuți. ”Cei mai iuți din lume!”, susține el.

În aceeași ediție a Chefi la cuțite, Mariana Irașcu, din Brăila, vine la audiții dornică să treacă de preselecții cu aceeași ambiție și elan cu care a avut puterea să facă o reconversie profesională impresionantă după vârsta de 40 de ani. Lăsând în urmă anii în care a condus o fabrică de confecții cu 400 de angajați, Mariana a urmat cursurile unei școli din Italia pentru a deveni brutar-patiser. ”M-am înscris la școala gastronomică In Cibum, de la Salerno. Eram între tineri de 20-25 de ani, cel mai mare dintre cei care studiau acolo avea 35 de ani. Toată lumea s-a mirat la început: «Ce-o căuta aici? I s-o fi urât cu binele acasă!». Dar eu chiar aveam nevoie de acea schimbare. Este foarte important să faci ceea ce-ți place în viață”, spune Mariana, pregătită să deschidă un laborator de brutărie-patiserie chiar în casa ei, la Brăila. Întreaga poveste a Marianei, dar și ce a gătit și care a fost verdictul primit urmează în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel