Truc simplu de făcut acasă. Thea Haimovitz: E secretul faptului că nu vezi chinez cu păr alb / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Thea Haimovitz a spus ce fac chinezii pentru a nu avea păr alb.

La emisiunea Mi-Th influencer de pe DC News și Spectacola, a dezvăluit secretul chinezilor: de ce nu au păr alb.

„Făina din orez se spune că este secretul faptului că nu vezi chinez cu părul alb. Folosirea apei de orez în ceea ce privește pielea și părul este ceva genial. Ar trebui tot timpul să avem apă de orez. Apa de orez are aminoacizi în cantități uriașe, are vitamina B și E. Sunt absolut esențiale pentru piele și păr. Antioxidanții din orez sunt absolut geniali. Apa de orez pentru scalp și păr este wow!”, a zis Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

Pentru a obține apă de orez, urmați acești pași:

Spălați o ceașcă de orez sub apă rece pentru a elimina impuritățile și amestecați-l cu două cești de apă.

Lasă orezul să se înmoaie în apă timp de 20-30 de minute.

Începeți să amestecați orezul cu apă folosind o lingură sau un blender de mână. Continuați să amestecați până când apa devine opacă și laptoasă.

Strecurați amestecul de orez și apă printr-un tifon sau o sită fină pentru a elimina particulele de orez sau alte impurități.

Apa de orez este gata pentru a fi folosită pe păr sau pe ten. O puteți păstra într-un recipient etanș și o puteți depozita în frigider timp de câteva zile.

Apa de orez este folosită de multe ori în prepararea cosmeticelor naturale sau în ameliorarea unor probleme digestive. Este un ingredient cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante.

Apa de orez este considerată a avea proprietăți benefice pentru păr datorită conținutului său de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina B și vitamina E, care sunt importante pentru sănătatea părului. De asemenea, apa de orez conține aminoacizi, cum ar fi acidul ferulic, care ajută la protejarea și întărirea firului de păr.

Există diverse moduri de a utiliza apa de orez pentru păr, de exemplu, o puteți utiliza ca o clătire finală după spălarea părului pentru a ajuta la hidratarea și netezirea firului de păr, sau puteți aplica o mască din apă de orez pe scalp și păr timp de 30 de minute înainte de a-l clăti.

Este important să menționăm că apa de orez nu trebuie să fie singura soluție de îngrijire a părului, ci trebuie utilizată în combinație cu o rutină regulată de îngrijire a părului care să includă și alte produse pentru păr.

VEZI ȘI: Thea Haimovitz, pont cu banane pentru a avea un ten de vedetă: Frumusețea e că se potrivește pe orice tip de ten / video - https://www.dcnews.ro/thea-haimovitz-pont-cu-banane-pentru-a-avea-un-ten-de-vedeta-frumusetea-e-ca-se-potriveste-pe-orice-tip-de-ten-video_907530.html

VEZI ȘI: Truc simplu pentru a nu-ți mai cădea niciun fir de păr. Mirela Vescan: Secretul mi l-a spus un medic din Sri Lanka / video - https://www.dcnews.ro/truc-simplu-pentru-a-nu-ti-mai-cadea-niciun-fir-de-par-mirela-vescan-secretul-mi-l-a-spus-un-medic-din-sri-lanka-video_900395.html

Cum se face acasă făină de orez:

Materiale necesare:

Orez alb

Râșniță electrică sau blender

Instrucțiuni:

Spălați orezul alb în apă rece până când apa devine clară, acest proces ajutând la îndepărtarea amidonului.

Lăsați orezul să se usuce în mod natural timp de cel puțin 30 de minute, apoi transferați-l într-un blender sau râșniță electrică.

În cazul în care făina rezultată nu este suficient de fină, puteți trece din nou prin râșniță sau blender.

Depozitați făina de orez într-un recipient sigilat și păstrați-l într-un loc uscat și răcoros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel