Truc cu un ingredient din bucătărie. Thea Haimovitz: Părul tău îți va mulțumi. Poți să lași să acționeze zece minute, ideal ar fi o oră / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO: DENISA KELARU
FOTO: DENISA KELARU
Ai părul uscat?

Thea Haimovitz a venit cu o soluție. Ea s-a referit la uleiul de măsline.

„Când ai părul deshidratat, înainte să te speli pe păr, ar fi bine să folosești ulei de măsline. Ar fi bine să fie un ulei vâscos, un ulei presat la rece, să fie unul dintre acele uleiuri care costă un pic mai mult decât cele pe care le cumperi de pe raft. Trebuie să dea înspre verde. Uleiurile care dau înspre verde îți modifică și culoarea părului dacă îl ai deschis la culoare. 

Înainte de a te spăla pe păr, poți să te dai cu ulei de măsline, nu doar la vârfuri, ci și pe scalp, dar atenție: pentru a te da cu ulei de măsline trebuie să ai un scalp uscat sau un păr creț. Vei vedea cum se umple cuticula părului. Este bine să lași uleiul măcar zece minute, ideal este o oră. Vei vedea că părul tău arată plin, deși ai părul rar. Parcă îți mulțumește și scalpul. Parcă îți mulțumește părul pentru că l-ai hrănit”, a spus Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

Efectele uleiului de măsline asupra părului

Netezește, hidratează și protejează firul și, cu o utilizare regulată, redă părului aspectul sănătos. Protejează părul de temperaturi ridicate în timpul uscării părului, întindere sau ondulare și îngrijește perfect părul chiar și în lunile mai reci de iarnă.

VEZI ȘI: Mirela Vescan nu mai folosește șampon de nouă ani. Tehnica prin care își lasă părul perfect curat și aranjat ca la salon / video

Mirela Vescan nu mai folosește șampon de nouă ani. A ajuns singură la această metodă de îngijire a părului.

Cum a început totul? Aflăm chiar de la expertul în frumusețe. 

Pleca în vacanță la mare și în dimineața respectivă s-a dus la salon pentru a se pregăti de vacanță. A plecat de la salon cu părul perfect și, în drum spre mare, își propuse să stea, măcar două-trei zile, perfect aranjată. 

Dar ce să vezi, lucrurile nu au stat chiar așa. A intrat în mare, iar părul i s-a... stricat. Și uite așa s-a gândit să se dea doar cu balsam, fără șampon, părul fiind practic curat.

Părul a răspuns foarte bine acestei tehnici de spălare a părului, așa că aproape o lună a folosit seara doar balsam pe păr și s-a simțit foarte bine. Părul ei era lucios, hidratat și sănătos.

În prezent, Mirela Vescan folosește „tone” de balsam, măști, serumuri, uleiuri.

„Părul creț uscat o duce foarte bine așa. Nu prea are nevoie de șampon, ci mai mult de măști, balsam și serumuri”, a spus Mirela Vescan la DC News și Spectacola. 

VEZI ȘI: Ai mătreață? Cea mai bună armă care o face să dispară imediat / video - https://www.dcnews.ro/ai-matreata-cea-mai-buna-arma-care-o-face-sa-dispara-imediat-video_902026.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel