Trolii lui Meghan Markle i-au stricat aniversarea. Urările online au fost însoțite de venin. ”Nu ești o prințesă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Trolii lui Meghan Markle i-au stricat aniversarea. Urările online au fost însoțite de venin ”Nu ești o prințesă” / Foto: Instagram Sussex Royal
Trolii lui Meghan Markle i-au stricat aniversarea. Urările online au fost însoțite de venin ”Nu ești o prințesă” / Foto: Instagram Sussex Royal
Cei care nu o agreează pe Meghan Markle nu au ratat ocazia aniversării ei pentru a-i arăta antipatia lor, în ciuda faptului că Ducesa nu i-a vătămat cu nimic.

Trolii din mediul online au țintit-o pe Meghan Markle săptămâna trecută, după ce Tyler Perry a împărtășit un mesaj sincer pentru aniversarea ei de 41 de ani. Vedeta de la Hollywood a ajuns pe Instagram cu un mesaj cu adevărat emoționant.

În postarea în care face urări pline de căldură, Perry a spus: „Am avut un loc în primul rând în viața ta în ultimii câțiva ani. Te-am văzut îndurând lucruri care ar fi întinat mulți oameni. Sunt incredibil de mândru să văd cât de fericiți sunteți acum tu, soțul tău și copiii tăi. Mă umple de bucurie să-ți spun la mulți ani Prințesă Meghan.”

Cu toate acestea, trolii au văzut asta ca fiind ocazia perfectă de a o ataca pe ducesă, scrie The Sun. Un prim trol a contestat gesturile ei candide, pe când un altul a contestat faptul că Perry o numește pe ducesă prințesă. Mesajul plin de venin a citat: „Nu ești prințesa Meghan, indiferent cât de mult ai încerca”.

Admiratorii regali s-au înfuriat după ce Meghan a primit un titlu greșit


Meghan și-a sărbătorit săptămâna trecută cea de-a 41-a aniversare, iar mii de fani au folosit Twitter pentru a-i transmite urări de bine. Cu toate acestea, controversa a izbucnit când Tyler Perry s-a referit la ea cu titlul greșit.

„Titlul tău este de Prințesă, dar ești cu adevărat o regină! La mulți ani, frumoaso”, a adăugat un alt utilizator, după modelul oferit de Perry. Acest lucru i-a determinat pe unii fani să sublinieze că titlul lui Meghan este ducesă, mai degrabă decât prințesă.

„Nu, din păcate titlurile ei sunt Ducesă/Baroneasă/Contesă”, a spus un utilizator al Twitter, în timp ce un al treilea a spus: „Ea nu este o prințesă și el nu va fi niciodată rege”.

Familia Regală a pus deoparte resentimentele și i-a urat lui Meghan Markle ”La mulți ani!”

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a aniversat 41 de ani. Conform surselor apropiate, aceasta a ales în acest an să sărbătorească anul acesta o zi de naștere „intimă”, în familie. Potrivit unui expert regal, Ducesa a rămas în California alături de cei mai apropiați prieteni ai ei și ai Prințului Harry, scrie The Sun. Vorbind cu Daily Star, experta Kinsey Schofield, a speculat că planurile lui Meghan ar putea implica o cină intimă la restaurantul de steak preferat al cuplului și poate o masă în familie, cu Archie și Lilibet.

Ea a spus: „Îmi imaginez că ziua de naștere a lui Meghan ar putea fi o cină intimă la Lucky's Steakhouse din Montecito. Poate că David Foster și Katharine sunt acolo pentru a vorbi despre cele mai noi vești și pentru a o sărbători pe Ducesă. „Lui Meghan îi place să fie în bucătărie, așa că cred că ar fi de așteptat să prepare chiar ea dulciurile și tortul cu Archie și Lilibet. Cred că ne putem aștepta la o zi de naștere discretă pentru Meghan anul acesta. Poate că prințul Harry i-ar face cadou o nouă bijuterie.”

Familia Regală i-a urat ”La mulți ani!”

Meghan a împlinit 41 de ani, iar mulți membri ai familiei regale i-au urat la mulți ani. Unul dintre ei este socrul ei, Prințul Charles, alături de soția sa, Camilla.

Nici Ducii de Cambridge nu s-au dat la o parte. Împărtășind o fotografie cu Meghan pe canalele lor de socializare, cei doi au scris: „Îi dorim la mulți ani Ducesei de Sussex!”.

Vezi urările aniversare ale Familiei Regale și citește continuarea articolului AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel