Trei rochii purtate de prințesa Diana vor fi scoase la licitație
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Sursa Foto: John MacIntyre, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons
Sursa Foto: John MacIntyre, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons
Trei rochii care au aparținut prințesei Diana vor fi scoase la licitație în Los Angeles. Din ultimele informații, articolele vestimentare ale Dianei nu au mai fost văzute public de peste 30 ani. Iată când are loc evenimentul și de la ce prețuri încep licitațiile!

În această vară va avea loc licitația pentru vânzarea celor trei rochii ale prinţesei Diana, anunţă Daily Mail. Articolele vestimentare nu au mai fost văzute public de mai bine de 30 ani. Evenimentul va avea loc pe 26 și 27 august, mai exact, în weekendul de dinaintea celei de-a 26-a aniversări a morții prințesei de Wales.

Una dintre rochiile înscrise în licitație este cea purtată de prințesa Diana la premiera filmului Hot Shots! La Odeon, din noiembrie 1991. La acest eveniment a participat alături de președintele Ungariei, Arpad Goncz, și de soția sa. Rochia este de mătase stacojie și este realizată de designerul britanic Bruce Oldfield. Se așteaptă ca pentru acest articol vestimentar să existe cea mai mare ofertă, între 160.000 și 320.000 de lire sterline.

Celelalte două rochii sunt semnate de Catherine Walker, designerul personal al prințesei Diana timp de mai bine de 16 ani. Unul dintre articolele vestimentare nu are bretele și este realizat din crep de mătase albă, cu benzi îndrăznețe de catifea neagră și căptușeală de mătase, purtată la o ceremonie privată. Se așteaptă ca licitația pentru această rochie să fie cuprinsă între 48.000 și 64.0000 lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel