"Trei decenii de reclădire". Povestea reconstrucției prezenței Coroanei în România
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Familia Regală a României prezintă un articol despre cele trei decenii de reclădire a Coroanei în țară.

"La 18 ianuarie 1990, după 42 de ani de Exil impus, păşeau pe pământ românesc primii membri ai Familiei Regale a României, (pe atunci) Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta şi Alteța Sa Regală Principesa Sofia a României. Cursa Swiss Air de la Geneva nu aducea numai pe două dintre fiicele Regelui, într-o misiune de reprezentare, ci şi pe cea care, începând cu anul 2017, a devenit suverana Casei Regale a României, Majestate şi Custode al Coroanei", se arată într-un articol intitulat "Trei decenii de reclădire", scris de Ioan-Luca Vlad și publicat pe pagina oficială a Casei Regale a României, romaniaregala.ro.

Articolul face o trecere în revistă a celor mai importante momente din cele trei decenii de reclădire, începute prin gestul regal ce a reprezentat primul pas în reconstrucţia prezenţei instituţionale, publice şi dinastice a Coroanei în România.

 
 
 
View this post on Instagram

Trei decenii de reclădire - articol de Ioan-Luca Vlad, care poate fi citit la www.romaniaregala.ro/ #regelemihai #familiaregalaaromaniei #romanianroyalfamily #casaregala #romaniaregala #Romania #royal #MajestateaSaMargareta #MargaretaCustodeleCoroanei #2020

A post shared by Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) onJan 14, 2020 at 9:55pm PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel