Trei băuturi care ard grăsimile și ajută la detoxifiere. Ingrediente, preparare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay/Pexels
Sursa foto: Pixabay/Pexels
Dacă te pregătești să intri la dietă, trebuie să știi că există trei băuturi care ard grăsimile și ajută la detoxifiere. Iată despre ce este vorba.

Ghimbirul arde grăsimile, iar în amestec cu lămâia se transformă într-o băutură eficientă în procesul de slăbire. Pentru a prepara această băutură, ai nevoie de ghimbir răzuit pe care să-l infuzezi într-o cană cu apă fierbinte. După ce se răcește, poți adăuga sucul de la trei lămâi.

Seminţele de chia favorizează eliminarea toxinelor și arderea grăsimilor. Te ajută să scapi de kilogramele în plus atunci când sunt combinate cu sucul de lămâie, potrivit eva.ro. Această băutură poate fi consumată în fiecare dimineaţă. Ai nevoie de o linguriţă cu seminţe de chia, sucul de la o jumătate de lămâie şi un pahar cu apă călduţă. 

Smoothie-ul verde este o băutură care este recomandată a fi consumată cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Stimulează detoxifierea colonului, iar sistemul digestiv va funcţiona mai bine pe parcursul zilei. Ai nevoie de o jumătate de felie de ananas proaspăt, un castravete, un băţ de ţelină apio, o bucată mică de ghimbir, un pumn de frunze de spanac (sau pulbere de spirulină/iarbă de grâu) şi puţină lămâie.

Vezi și: Băutura care te ajută să-ți cureţi colonul de toxine. Totul este natural: ingredientele banale

Cum îți cureți rinichii în trei zile. Ce trebuie să bei și să mănânci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel