Tratament de înfrumusețare miraculos cu... rumeguș. Vezi costul
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
fermented-sawdust-treatment-550x292
fermented-sawdust-treatment-550x292

Dacă vreți un ten curat și luminos, dar și un organism sănătos, nu trebuie să apelați decât la împachetări cu rumeguș fermentat. Metoda, folosită ca tratament de peste 70 de ani de zile, s-a răspândit rapid în ultimul timp în saloanele de înfrumusețare din Japonia, unde costul unei ședințe de 15 minute costă doar 70 de dolari.

Potrivit apropo.ro, cine vrea să se simtă altfel, poate apela la un tratament cu împachetări cu rumegus fermentat, folosit în saloanele de înfrumusețare din Japonia.  Sunt necesare între 15 şi 20 de minute de tratament pentru a te simţi... miraculos.

Astfel, în camere special amenajate există căzi de lemn, de o persoană sau mai multe, în care este pus rumeguşul uscat. Acesta provine de la copacii din Yoshino Cypress din Nara, care au un proces unic de fermentaţie. Enzimele din fructe şi flori sunt adăugate produsului de lemn, iar fermentaţia are loc la temperaturi de 70-80 de grade Celsius, fără a fi folosită încălzirea artificială.

Clienţii stau în căzile amenajate, în rumeguş, şi sunt acoperiţi cu acest produs care are efect de încălzire asupra corpului, aducând temperatura până la aproximativ 40 de grade Celsius. Efectul? La o astfel de şedinţă transpiri ca şi cum ai fi alergat două ore la maraton.

Un astfel de tratament se recomandă celor care suferă de obezitate, anemie, hipertensiune, acnee, dar îmbunătăţeşte și circulaţia şi metabolismul, ajutând, printre altele, şi la creşterea imunităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel