Trăsăturile feţei te trădează. Suada Agachi, specialist, despre ”femeile care își modifică buzele”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului şi analiza trăsăturilor faciale, a vorbit despre „femeile care își modifică buzele”.

„Legat de buze, echilibru, tot ce este exagerat pe față zgâlțâie lumea interioară, lumea emoțională a femeii, dar și a bărbatului. Buzele cârnoase în fizionomie reprezintă emoții și trăiri puternice. Cu cât sunt mai mari - natural -, au încărcătură emoțională puternică. Au capacitatea de a pătrunde mult mai ușor în lumea emoțiilor. Cu cât buzele sunt mai subțiri, cu atât omul respectiv este mai mental, se abține în a-și arăta trăirile și nu prea știe cum să-și arate afecțiunea”, a spus Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului şi analiza trăsăturilor faciale.

„Femeile care își modifică buzele... să găsească un echilibru, încât să-și poată stăpâni trăirile, pentru că se modifică felul în care sunt văzute. Știi când se schimbă omul? Când este văzut de celălalt. Dacă e privit, omul își schimbă comportamentul. De aceea când mă întreabă cineva oare cum sunt eu... Știi cine ești, atunci când ești singur, când nimeni nu te vede: felul în care te îmbraci, cum mănânci, cum te speli, cum le lași pe toate. Îți place? Nu? Atunci schimbă-te când ești singur acasă și nu te vede nimeni”, a spus Suada Agachi în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Suada Agachi: Dacă îți iei portofel roșu, îți arzi banii!

Suada Agachi a spus, în cadrul emisiunii „Voi cu Voicu” de la Antena 3: „Dacă îți iei portofel roșu, îți arzi banii. Deci, nu portofel roșu. Pui portofel negru dacă vrei să atragi. Negrul atrage lumina”. 

„Tot ce înseamnă nuanțe spre roșu înseamnă elementul foc, adică multă energie. Femeile care se fac roșcate sau oamenii îmbrăcați în roșu înarcă multă frenezie, entuziasm, dar trebuie cu multă limită fiindcă pot cădea în obsesie. Foarte mult roșu te încarcă prea mult”, a mai precizat Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului şi analiza trăsăturilor faciale. 

CITEȘTE ȘI: Cele mai bune și rele vești pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță, Scorpion. Săptămână uimitoare pentru Capricorn, dar ”nu câștigă la Loto”

CITEȘTE ȘI: E bine sau nu să mănânci slănină cu ceapă. Prof. Ciurea are răspunsul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel