Tranzacție de 3,5 milioane pe piața imobiliară. Ansamblul Luxuria Residence a vândut un pachet de 21 apartamente
Autor: D.C. | Publicat pe: 11 aug 2022, 13:35
WhatsApp
O companie de top din România care investește activ pe piața rezidențială a cumpărat 21 de apartamente în ansamblul LUXURIA Residence, pentru 3,5 milioane de euro.  

Investitorul a considerat raportul calitate/preț ca fiind unul foarte bun, iar un alt atu important a fost acela că jumătate dintre apartamente erau deja închiriate, putând avea astfel o apreciere exactă asupra randamentelor.

IMPACT Developer & Contractor (IMP), primul dezvoltator imobiliar înființat în România și totodată prima companie imobiliară listată la Bursa de Valori București a anunțat o tranzacție de 3,5 milioane de euro. Este vorba despre vânzarea unui pachet de 21 de apartamente, situate în ansamblul LUXURIA Residence.

Standarde BREEAM Excellent-costuri mai mici de întreținere, calitate a vieții mai bună

“Pentru un număr din ce în ce mai mare de investitori principiile de dezvoltare sustenabilă sunt un criteriu important în selecția proprietăților în care investesc. Aceștia înțeleg beneficiile ulterioare cumpărării, care înseamnă costuri de întreținere mai mici și o calitate a vieții mai bună. Și asta oferă ansamblul LUXURIA: imobile construite la standarde BREEAM Excellent, aproape 10.000 metri pătrați de spații verzi în interiorul ansamblului, numeroase facilități chiar în complex - lounge, recepție, centru de fitness, locuri de joacă pentru copii, parcări subterane, acces securizat, dar și o conectivitate foarte bună cu numeroase puncte de interes ale orașului.” a declarat Constantin Sebeșanu, CEO IMPACT Developer & Contractor.

Ansamblul rezidențial LUXURIA este situat în zona Expoziției din Capitală și este primul ansamblu rezidențial finalizat din București cu certificare BREEAM Excellent. BREEAM Excellent este cel mai complex proces de certificare la nivel internațional, ce recunoaște valoarea proiectului pe toată durata ciclului de viață construit, analizând sustenabilitatea soluțiilor alese.

G Ad:

În luna iulie 2022 IMPACT a tranzacționat cel mai scump apartament din ansamblul LUXURIA Residence, un duplex cu o valoare totală de 734.000 euro. Întregul complex cuprinde 9 clădiri cu 630 de apartamente, studio-uri, apartamente cu 2, 3, 4 camere și duplex-uri.

IMPACT Developer & Contractor-primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori

Cu o experiență de 31 de ani pe piață, IMPACT Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acţiunile IMPACT Developer & Contractor SA (“IMP”) sunt cotate la categoria Premium a Bursei de Valori București, iar în luna martie 2022 au fost introduse în categoria Global Micro Cap a indicilor FTSE Russell, compania având o capitalizare bursieră de 1.170.753.601,75 lei (la data de 10.08.2022). Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate si comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația Română pentru Relația cu Investitorii. Misiunea IMPACT Developer & Contractor este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și LUXURIA Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2020 IMPACT a demarat în Constanța construcția proiectului rezidențial BOREAL Plus, proiect mixt format din vile și blocuri de apartamente, iar anul acesta va demara construcția proiectului rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro