Traian Băsescu, surprins în timp ce viziona un apartament. Cât costă locuința pe care a pus ochii
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Traian Băsescu, surprins în timp ce viziona un apartament. Cât costă locuința pe care a pus ochii / Foto: Facebook Traian Băsescu, captură video Realitatea Plus
Traian Băsescu, surprins în timp ce viziona un apartament. Cât costă locuința pe care a pus ochii / Foto: Facebook Traian Băsescu, captură video Realitatea Plus
Traian Băsescu a fost surprins în timp ce viziona un apartament dintr-un cartier de lux.

Traian Băsescu este în căutarea unui apartament deoarece este obligat să părăsească locuința primită de la stat. Fostul președinte a fost surprins în timp ce viziona un apartament dintr-o zonă de lux din București, transmite Realitatea Plus.

Apartamentul văzut de Traian Băsescu s-ar afla în Pipera și ar valora aproximativ 200 de mii de euro. Fostul președinte s-a întâlnit mai întâi cu un reprezentat al dezvoltatorului imobilar, chiar în fața blocului, apoi au mers împreună la un birou de vânzări din cadrul ansamblului rezidențial. În scurt timp, și-au făcut apariția și doi agenți imobiliari care, după o scurtă discuție, l-au condus pe Traian Băsescu să vadă apartamentul. Vizita nu a durat mai mult de zece minute. Reamintim că anterior Traian Băsescu a spus presei că el și soția sa caută un apartament cu trei camere.

Traian Băsescu, îngrijorat că și Ioana Băsescu ar putea fi condamnată. Dezvăluire despre ultima discuție cu Elena Udrea

Traian Băsescu a dezvăluit  în cadrul emisiunii "100%", moderată de Laurențiu Botin la Realitatea Plus, ce a vorbit cu Elena Udrea înainte de condamnarea definitivă la 6 ani de închisoare și fuga acesteia din țară.

"Ați vorbit cu Elena Udrea (în ziua anunțării sentinței definitive - n.r)?", l-a întrebat Laurențiu Botin pe Traian Băsescu.

Fostul președinte a spus că nu a vorbit cu Udrea, după ce aceasta a primit sentința, dar că ultima dată când au discutat, aceasta părea optimistă în privința verdictului instanței.

"N-am vorbit, n-am avut cum. Eu am vorbit ultima dată cu Elena Udrea marți, săptămâna asta, și era foarte optimistă. Era optimistă, nu-și făcea probleme. Era convinsă că va primi și ea o sentință similară cu ce s-a dat în toate celelalte dosare.", a răspuns Traian Băsescu.

În plus, fostul președinte a mai spus și că Ioana, fiica sa cea mare, este în pericol să fie condamnată.

"Credeți că este în pericol fata dvs, acum, să primească o sentință definitivă?", l-a întrebat Laurențiu Botin.

"Este.", a răspuns Traian Băsescu. Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel