Traian Băsescu, la controlul medical anual, timp de cinci ore
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
băsescu dc
băsescu dc

Președintele Traian Băsescu a făcut astăzi controlul medical anual, la Spitalul Militar din Capitală. Investigațiile au fost făcute de către o comisie de medici și au durat cinci ore, după cum a declarat purtătotul de cuvânt Bogdan Oprea, citat de Mediafax.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu a fost ieri (marţi, n.r.) să efectueze controlul medical anual. Investigaţiile complete au fost derulate de către o comisie de medici a Spitalului Militar din Bucureşti, durând aproximativ cinci ore", a spus purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea.

Preşedintele a făcut în decembrie 2011 vizita medicală anuală la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar, comisia medicală constatând că Traian Băsescu "este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu".

Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar Central pentru un control medical şi la sfârşitul lunii februarie 2010. Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Valeriu Turcan, declara atunci că preşedintele Traian Băsescu a efectuat în 27 februarie controlul medical anual, făcut de o comisie formată din 13 medici specialişti, conform unei hotărâri a CSAT din 2007 şi a susţinut că şeful statului este "foarte sănătos".

 Turcan menţiona atunci că "legea prevede o comisie medicală compusă din 13 medici specialişti în cadrul Spitalului Militar, conform unei hotărâri a CSAT 166 din 20 decembrie 2007" şi că "această comisie efectuează un control complet, pe specialităţi, după ce în prealabil sunt recoltate probe de sânge".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel