TRAIAN BĂSESCU, interceptat de SRI și DNA. Dan Șova: Ar fi absolut legal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Punerea Elenei Udrea sub acuzare, pentru spălare de bani, dezvăluirile făcute de aceasta şi arestarea unor apropiați, precum Dorin Cocoş şi Alina Bica, aduc în atenţia opiniei publice o ipoteza surprinzătoare, lansată de Antena 3 : Traian Băsescu a fost interceptat de DNA.  

Vezi aici detalii: Traian Băsescu, interceptat de SRI şi DNA



În emisiunea "Punctul de întâlnire" de duminică, Dan Şova a comentat acest scenariu, precizând că o eventuală interceptare a lui Traian Băsescu ar fi "absolut legală". 

"Serviciile de Informaţii nu sunt subordonate preşedintelui, nu trebuie să-i asigure o protecţie specială acestuia (…). Trebuie să-l protejeze de lucrurile rele care se pot întâmpla, dar nu trebuie să protejeze lucrurile rele pe care le-ar putea face preşedintele. Serviciile de Informaţii protejează România, nu pe Traian Băsescu", a explicat fostul ministru.

"Dacă au făcut acest lucru în cadrul unor proceduri judiciare şi cu acceptul magistratului sau dacă au înregistrat în mod legal pe altcineva din anturajul domniei sale, iar domnul Traian Băsescu a căzut 'pe tehnică', aşa cum se spune, lucrurile sunt absolut legale", a continuat Dan Şova. 

Citește și: Antena 3: Denunț EXPLOZIV la DNA împotriva lui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel