Traian Băsescu, huiduit şi la Focşani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu2
basescu2

Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit și la Focșani, luni, în jurul orei 15.40, în Piaţa Teatrului "Maior Gheorghe Pastia" din Focşani, unde au loc manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor.

Preşedintele Traian Băsescu a primit onorul de la Regimentul de Gardă şi Protocol "Mihai Viteazul" în timp ce era puternic huiduit şi fluierat de mulţime, unii participanţi strigând "Mincinosul", informează Mediafax

El a fost întâmpinat cu pâine şi sare de oficialităţile locale, iar o femeie îmbrăcată în costum popular i-a pus la gât un fular tricolor.

La ora transmiterii acestei ştiri, preşedintele urcase pe scena amplasată în piaţă, de unde ar urma să susţină un discurs.

Conform programului transmis de autorităţile judeţene, vor avea loc discursuri ale oficialităţilor, după care mai mulţi actori vor interpreta o scenetă prin care este redată o zi de iarmaroc din perioada domnitorului Cuza. În jurul orei 16.30 va avea loc Hora Unirii, iar manifestările se vor încheia cu defilarea militarilor din Garnizoana Focşani.

Conform forţelor de ordine mobilizate în zonă, în piaţa din centrul municipiului Focşani se află peste două mii de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel