Traian Băsescu, dorințe pentru 2016
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, își dorește ca obiectivele politice ale formațiunii politice pe care o conduce pe anul 2016 să fie atinse, afirmația fiind făcută după ce a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă ce cadou îşi doreşte din partea lui Moş Crăciun.

În context, el a spus că Mişcarea Populară este un partid în progres, o formaţiune în rândul căreia vin din ce în ce mai mulţi oameni, 85% dintre aceştia fiind persoane care nu au mai făcut politică, iar 75% sunt tineri sub 35 de ani. 

'Partidul se află în progres, dobândeşte tot mai mulţi membri în fiecare săptămână. (...) Se menţine proporţia, 85% dintre membrii partidului nu au mai făcut niciodată politică, (...) iar din total de membri 75% au sub 35 de ani. (...) Sperăm ca anul 2016 să ne ducă înspre obiectivele politice pe care le-am stabilit, adică la alegerile locale să obţinem pe vot politic, votul la consiliile judeţene şi municipale, un procent de 10 - 12%, iar la alegerile legislative un procent de 15 - 20%, cu un partid de oameni noi care vor să facă altfel de politică', a arătat preşedintele MP, Traian Băsescu, citează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel