Traian Băsescu, condoleanțe pentru familia lui Radu Vasile
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
traian-basescu
traian-basescu

Președintele Traian Băsescu, ministru al Transporturilor în guvernul condus de Radu Vasile, și-a exprimat regretul pentru decesul fostului premier, arătând că țărănistul a fost un prim-ministru bun într-o perioadă dificilă pentru România.

”Încep prin a exprima condoleanţe familiei fostului premier Radu Vasile. Şi să exprim în acelaşi timp regretul meu profund pentru trecerea în nefiinţă a lui Radu Vasile. Nu pot să nu vă spun că a fost un prim-ministru într-o perioadă extrem de dificilă, într-o perioadă când ne puneam problema dacă România intră în încetare de plăţi sau nu şi cu toate acestea a găsit resurse şi inteligenţa să spună 'da' unor programe care astăzi sunt implementate sau în curs de implementare”, a spus șeful statului de pe aeroportul Henri Coandă, înaintea deplasării sale la Conferința privind Ocuparea Tinerilor, care se desfășoară la Berlin.

Președintele a subliniat că Radu Vasile a marcat perioada în care a condus Guvernul, reformele și proiectele lui fiind importante și pentru perioada care a urmat anului 1999.

”A fost un prim-ministru bun pe care România l-a avut într-o perioadă extrem de grea”, a adăugat Băsescu

Fostul premier al României în perioada 17 aprilie 1998 - 22 decembrie 1999, Radu Vasile a murit, miercuri, la vârsta de 71 de ani, fiind bolnav de cancer la colon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel