Traian Băsescu, atac la Dan Mihalache după dezvăluirile de la Antena 3. Ce spune Chirieac
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Traian Băsescu a lansat un atac la adresa consilierului prezidenţial Dan Mihalache, după dezvăluirile acestuia la o emisiune de la Antena 3.

"Dragă Mihalache, înțeleg că (...) ai făcut afirmaţia, citez, "în locul lui Băsescu, m-aş duce acasă". Este părerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilităţi în stat. Totuşi, în momentele în care nu dormi în timpul serviciului, n-ai putea să-i faci recomandarea SĂ STEA MAI MULT ACASĂ şefului tău direct, domnul Iohannis, care este preşedinte în funcţie? Ia mai gîndeşte-te puţin, Mihalache", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache, creditat ca fiind "mâna dreaptă" a preşedintelui Klaus Iohannis, a fost invitatul special al lui Radu Tudor, la Punctul de Întâlnire de la Antena 3, unde a făcut mai multe dezvăluiri despre relațiile de la Cotroceni și Palatul Victoria.

[citeste si]

Răspunsul domnului Băsescu, primitiv, spune Bogdan Chirieac

"Domnul Mihalache, șeful Cancelariei prizidențiale îi face domnului Băsescu o recomandare de bun-simț. După două mandate de președinte al acestei țări, nu mai veni în politică, nu mai ieși pe stradă,  asta îi spune domnul Mihalache. Este un lucru de bun-simț în toată lumea civilizată. După ce ai fost președintele țării, și avem exemplul președinților americani, te ocupe de o fundație, de coferințe, de încălzirea globală ș.a.m.d.

Răspunsul domnului Băsescu este primitiv. Dânsul procedează exact ca și până acum, cu atac la persoană: tu ești propagandist, tu ești unsuros, tu ești nu știu cum, să stea Iohannis pe acasă. Este o ieșire la bătaie, pe stradă, exact ca huliganii  care sparg geamurile la mașini", a declarat Bogdan Chirieac la RTV.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel