Urmărește emisiunea live
Traian Băsescu, atac la Codruța Kovesi: A înnebunit-o puterea
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
S-a ajuns în situaţia ca procurorii să se acuze unii pe altii de grup infracţional organizat
S-a ajuns în situaţia ca procurorii să se acuze unii pe altii de grup infracţional organizat
Traian Băsescu a lansat un atac la adresa Laurei Codruţa Kovesi, într-o ediţie a emisiunii lui Cozmin Guşă, "România 2019".

"Eu nu sunt nemulţumit de toata activitatea lui Kovesi, ci din momentul din care a înnebunit, din 2015. A înnebunit-o puterea, pentru că niciun om normal nu organizează un "spectacol al cătuşelor" care a fost în faţa DNA. Ne vom aduce aminte de acest an 2015 şi începutul lui 2016 ca de o perioadă de care o să ne fie ruşine. Marea drama este că erorile de atunci au dus la ce se întâmplă acum, prăbuşirea încrederii în Justiţie. S-a ajuns în situaţia ca procurorii să se acuze unii pe altii de grup infracţional organizat, Vă daţi seama cum arată Romania?", a afirmat Traian Băsescu în cadrul emisiunii lui Cozmin Guşă, "România 2019".

Vezi si: Gușă vs. Băsescu. "Mă provocați acum". Ce s-a aflat înainte de o pauză la Realitatea TV

Traian Băsescu nu i-a uitat nici pe  George  Maior şi Florian  Coldea.

"Categoric a fost un tandem şi asta i-a dat sentimentul fals că are spatele acoperit pentru vecie, ceea ce e fals şi se va dovedi. Nimeni nu e acoperit pentru abuzuri de felul ăsta. Clar a fost un tandem Coldea-Kovesi, care s-a sudat şi pe prevederile protocolului din 2009, despre care am aflat, ca şi conţinut, atunci când au apărut în presă. (...) I-am şi avertizat, nu mai scrieţi în comunicatele DNA "cu sprijinul SRI", dar ei erau aşa de mândri de asta că au nesocotit chiar şi recomandarea preşedintelui",  a explicat Băsescu în emisiunea lui Cozmin Guşă, "România 2019".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel