Traian Băsescu a provocat un accident rutier în București și a ajuns la Poliție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
foto Facebook Traian Băsescu
foto Facebook Traian Băsescu
Traian Băsescu a ajuns duminică la Poliție, după ce a avut un accident în Capitală.

Traian Băsescu a provocat, duminică dimineață, în jurul orei 10.30, o tamponare ușoară cu un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 2 din București.

Băsescu riscă să fie sancționat

Fostul președinte a mers să raporteze accidentul la Brigada Rutieră, pentru a soluționa aceste aspecte, potrivit legii. Șoferul Traian Băsescu riscă să fie sancționat cu 3 puncte de penalizare și cu o amendă în valoare de 590 de lei, după ce victima acestui accident se va prezenta la Biroul de Accidente Ușoare, transmite România TV. 

De asemenea, Traian Băsescu a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost 0. 

Amintim faptul că Traian Băsescu a fost declarat colaborat al Securității de către ÎCCJ. Decizia este definitivă!

"Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu. Respinge, ca fiind inadmisibil, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian, împotriva Sentinţei civile nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Respinge, ca fiind nefondat, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian împotriva Încheierii de amânare a pronunţării, din data de 05 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul – pârât Băsescu Traian împotriva Sentinţei nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul Ciuvică Mugur-Cristian, în interesul intimatului-reclamant Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23 martie 2022.", potrivit Minutei ședinței ÎCCJ. Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel