Tragedie în Portugalia. O fetiță de 8 ani a pierit în încercarea de a traversa un circuit de raliu
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
O fetiță de 8 ani și-a pierdut viața în Madeira, după ce a fost lovită de raliu.

O fetiță de 8 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină de raliu, în Portugalia, potrivit The Sun. Copila a fost acroșată de autoturismul care se deplasa cu mare viteză în timp ce aceasta traversa strada, după ce alte două fetițe făcuseră același lucru.

Presa locală transmite că fetița a crezut că ultimul automobil trecuse deja, așa că a hotărât să traverseze circuitul din Madeira. Ea a fost dusă la spital după incident, sâmbătă după-amiaza, însă a pierit la scurt timp după ce a fost internată.

Tragedia a avut loc în timpul celei de-a 63-a ediții a raliului vinului din Madeira, cel mai de prestigiu eveniment de automobilism din regiune. Martorii oculari au spus că două fetițe traversaseră fără probleme circuitul. „Sunt sigur că n-a văzut mașina venind, circula foarte rapid”, a spus un martor.

Președintele țării și organizatorii, mesaje oficiale

„Confirmăm din păcate că tânăra care a fost implicată în accident nu a reușit să supraviețuiască după ce a fost lovită. În aceste clipe grele am vrea să le transmitem condoleanțe familiei și prietenilor”, a transmis organizatorul cursei într-un comunicat.

Președintele Portugaliei, Marcelo Rebeldo de Sousa, a transmis: „Condoleanțele mele pentru familia și prietenii îndurerați”.

Italianul Francesco Bagnaia a câștigat cursa MotoGP din Marea Britanie

Pilotul italian Francesco Bagnaia (Ducati) a câştigat duminică Marele Premiu al Marii Britanii la MotoGP, clasa-regină a motociclismului viteză, pe circuitul de la Silverstone (5,9 km). Bagnaia a fost cronometrat pe cele 20 tururi în 40'10.260, fiind urmat de spaniolul Maverick Vinales (Aprilia, +0.426) şi de australianul Jack Miller (Ducati, +0.614), potrivit Agerpres.

Francezul Fabio Quartararo (Yamaha), liderul la zi în clasamentul piloţilor şi campionul mondial en-titre, a încheiat pe poziţia a 8-a, la +3,819 de învingător, în timp ce francezul Johann Zarco (Ducati-Pramac), care a plecat din pole position, a abandonat în turul 5, după o căzătură.

După 12 etape desfăşurate în Campionatul mondial de MotoGP, în ierarhia generală lider se menţine Quartararo, cu 180 puncte, urmat de spaniolul Aleix Espargaro (Aprilia), cu 158 puncte şi de Bagnaia, cu 131 puncte. Următoarea manşă va avea loc pe 21 august, Marele Premiu al Austriei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel