Tragedie la Arad. Un angajat al penitenciarului și-a luat viața cu arma din dotare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Un angajat al Penitenciarului Arad s-a împuşcat, sâmbătă, cu arma de serviciu şi a decedat, procurorii fiind la faţa locului pentru a face cercetări.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat că se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului criminalist, "iar încadrarea faptei se va face ulterior, cel mai probabil pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii", potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad, Ionel Iovescu, a declarat că victima avea 32 de ani şi lucra pe postul de agent de trei ani. Angajatul a folosit arma de serviciu pentru a se împuşca la locul de muncă. Surse din cadrul penitenciarului afirmă că bărbatul nu era cunoscut de colegi cu probleme de sănătate, emoţionale sau financiare, astfel că deocamdată nu se ştie de ce şi-ar fi luat viaţa. Pe lângă ancheta începută de procurori, conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă.

Două persoane au murit în Arad, după ce mașina lor a intrat într-un copac și a luat foc

Două persoane au murit, săptămâna trecută, după ce au intrat cu maşina într-un copac de pe marginea DN 69, în judeţul Arad, iar autoturismul a luat foc.

Accidentul s-a produs între municipiul Arad şi localitatea Şagu, iar şoferii aflaţi în trecere au relatat la 112 că autoturismul a luat foc.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, autoturismul ardea, ulterior fiind găsite două victime, un bărbat şi o femeie", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, de asemenea, că autoturismul a părăsit carosabilul, lovind un copac, iar în urma impactului a luat foc, rezultând două persoane decedate. Conform sursei citate, traficul rutier a fost oprit pentru intervenţia la locul producerii accidentului.

Tot în aceeași zi de sâmbătă, 26 martie, o altă persoană a murit într-un accident rutier produs pe DN 2A, în zona localităţii Gura Ialomiţei, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa. În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi un autocamion încărcat cu piatră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel