Tragedie în Botoșani. O femeie a fost UCISĂ pe trecerea de pietoni
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
O femeie din Botoșani s-a stins din viață după ce a fost spulberată de un autoturism, pe trecerea de pietoni. 

Duminică seară, în Botoșani, o femeie de 65 de ani a fost spulberată de un autoturism, pe trecerea de pietoni. Șoferul în vârstă de 20 de ani susține că nu ar fi văzut-o traversând pe victimă, din cauza maşinilor parcate ilegal în apropiere.

Femeia de 65 de ani a fost proiectată câţiva metri pe asfalt, în urma impactului. Acolo, victima a rămas într-o baltă de sânge. Femeia a fost dusă cu ambulanța la spital, dar eforturilor medicilor au fost în zadar.

„Pacienta prezenta un politraumatism prin accident rutier, fiind în şoc traumatic. A fost intubată şi sedată, starea ei fiind extrem de gravă. Din păcate, leziunile suferite s-au dovedit a fi incompatibile cu viaţa. Pacienta a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitată”, a declarat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani, conform monitorulbt.ro.

Testul alcoolscopic a arătat că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice înainte să urce la volanul mașinii sale. Victima nu a fost identificată până în acest moment. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel