Data publicării:

Tragedie în baschetul feminin. Marie Tyra Whitehead, jucătoarea celor de la CSM Târgoviște, găsită decedată în propriul apartament

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: CSM Târgoviște
Foto: CSM Târgoviște

Marie Tyra Whitehead, jucătoarea celor de la CSM Târgoviște, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită, luni dimineața,  decedată în propriul apartament.

"CSM Târgoviște anunță cu regret trecerea în neființă a jucătoarei noastre de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead, care a fost găsită în această dimineață fără suflare în apartamentul în care locuia.

Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele.
R.I.P, Marie Tyra!" a transmis clubul târgoviștean.

IPJ Dâmbovița a anunțat că tânăra sportivă prezenta urme specifice decesului prin spânzurare.

„La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.

La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare".

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel