Data publicării:

Tragedie fără margini în Ajunul Crăciunului. O tânără profesoară a fost găsită fără suflare în baie

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
O tânără profesoară din București care mersese la părinți pentru a celebra Nașterea Domnului și-a pierdut viața după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

O tânără profesoară în vârstă de 34 de ani care a mers la părinți să întâmpine Sărbătoarea de Nașterea Domnului cu bucurie a avut parte de un destin tragic, scrie Ziarul din Muscel.

Tânăra era cadru didactic în Capitală și venise la părinți, la Cetățeni, de sărbători. Fata, se pregătea de Sfânta zi de Crăciun, iar seara, în ajun, s-a dus să facă baie.

După o vreme, tatăl femeii, s-a dus să vadă de ce nu mai iese din baie. Aceasta era decedată deja. Oamenii disperați au sunat imediat la 112 să ceară ajutor. Din păcate cadrele medicale sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Se pare că, femeia și-a găsit moartea intoxicată cu monoxid de carbon.

La fața locului s-au deplasat și criminaliștii din cadrul Poliției Câmpulung. Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar trupul neînsuflețit al Mădălinei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Marți i se va efectua necropsia și se va stabili cu exactitate cauza reală a decesului. Pe trupul femeii nu au fost identificate urme de violență. Femeia nu era căsătorită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel