Trafic blocat pe DN1, la Timișul de Jos. Accident cu trei victime, una decedată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Trei persoane au fost rănite în urma unui accident grav produs pe DN1 în județul Brașov. Traficul rutier a fost blocat imediat. 

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe Drumul Național 1, în zona Timișul de Jos. În urma coliziunii dintre două autoturisme trei persoane au fost rănănite. Una dintre ele a rămas încarcerată. 

”Accident rutier pe DN1 la kilometrul 156+500, zona Timișul de Jos. Coliziune între două autoturisme. În urma impactului au rezultat trei victime. Traficul este blocat”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov. 

Două echipaje de ambulanță SMURD, o ambulanță a Serviciului Județean Brașov, dar și un echipaj de descarcerare s-au deplasat la fața locului. 

Victimă în stop cardio-respirator

Persoana încarcerată a fost descarcerată de urgență, dar aceasta se afla în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, victima a decedat. 

Traficul rutier a fost blocat imediat, iar coloane de mașini s-au format pe câțiva kilometri. În urma acestui accident o anchetă a fost deschisă de către polițiști. 

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45-60 de de minute, snunță Centrul Infotrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel