Touch-Smart 620 All-in-One, primul calculator 3D lansat de HP - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

HP TouchSmart 620 este construit pe platforma TouchSmart 610 şi este dotat cu un ecran touch-screen 3D care are dimensiunea de 23 de inch (la TouchSmart 610 opţinunea 3D lipsea). În interior, dispozitivul este dotat cu un procesor Intel Core i5 de 3,1 Ghz, o memorie de 8 Gb şi un hard de 1,5 Terabiţi, informează techland.time.com. De asemenea, calculatorul are în componenţa sa o unitate Blu-ray şi o placă video AMD Radeon 6650 (sau 6670, la alegere). Lucru deloc rău tinând cont de faptul că placa video a fost lansată în luna aprilie a acestui an şi este capabilă să suporte jocuri complexe la o rezoluţie foarte mare.

Autor: Andreea Bădoiu

Ecranul lui Touch-Smart 620 este ergonomic, se poate roti la 180 de grade şi înclina până la 60 de grade, caracteristică ce reprezintă un avantaj atunci când privitorii trebuie să se mişte în spaţiu. Modul 3D are un software dedicat, de la TriDef, conceput pentru a capacita performanţele ecranului şi a-l face mai prietenos cu utilizatorii.

Versiunea de bază a noului gadget include o cameră cu lentile duble, capabilă să imortalizeze atât imagini 3D cât şi imagini normale. La nivelul dotarilor se mai remarca un TV tuner cu două lentile necesare pentru a urmări totul în 3D.

HP Tuch-Smart 620 nu este primul calculator de acest gen de pe piaţă. Sony, Lenovo, MSI şi Asus au lansat deja modele de calculatoare 3D. Totuşi, modelul celor de la HP este mai ieftin decât modelul similar al celor de la Sony (Sony Vaio L-Series 3D Edition), fiind, însă, mai scump decât modelul celor de la Lenovo.

Oare va cumpăra cineva noul calculator 3D produs de HP? Probabil, deoarece tehnologia 3D este foarte populară în prezent şi, să nu uităm, se apropie sărbătorile, deci momentul în care se fac cadouri. Rămâne de văzut dacă moda gadget-urilor 3D va mai continua şi peste 1 an sau peste 5.

Sursa:   http://techland.time.com/2011/11/07/hello-3d-pc-hp-unveils-touchsmart-620-all-in-one/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel