Totul pentru dragoste. Burlacul Emilian Ciocănel și-a ales fata
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cea de-a treia serie a reality show-ului "Totul pentru dragoste – La bine și la greu", prezentat de Mirela Vaida și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, a fost una presărată cu foarte multe provocări, dar și cu foarte multe surprize.

Concurentele, împreună cu partenerii lor, dar și fata singură și burlacul au ajuns, astăzi, la finalul celor două săptămâni petrecute în casa "Totul pentru dragoste"."A fost o experiență cu adevărat de neuitat. Pentru asta le mulțumesc celor care mi-au fost colege în casă, în tot acest timp. Și nu în ultimul rând, mulțumesc echipei", a mărturisit Andra, cea care reușise aparent să se apropie cel mai mult de burlac.

Deși Emilian a recunoscut că Andra și-a jucat foarte bine rolul, el a surprins pe toată lumea cu alegerea sa. "A fost un joc deloc ușor, a fost o presiune foarte mare, dar până la urmă totul a fost o experiență importantă. Știu care este miza acestui show și eu am ales rațional. A fost o decizie foarte grea, toate fetele au jucat foarte bine. Cred că fata singură este Livia. Și sunt foarte sigur pe mine", a declarat burlacul Emilian Ciocănel.

(w670)

Așadar, premiul de 5000 de euro pus în joc în cadrul reality show-ului "Totul pentru dragoste – La bine și la greu" a fost câștigat de burlacul Emilian Ciocănel, pentru că el a reușit să-și dea seama care dintre cele patru pretendente nu are iubit, urmând ca el și Livia să împartă banii.

Începând de luni, alți concurenți și un alt burlac vor încerca să câștige cei 5000 de euro. Prin ce provocări vor fi aceștia nevoiți să treacă și ce surprize le rezervă prezența în casa "Totul pentru dragoste", telespectatorii vor afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel