Data actualizării:
Data publicării:

Toți românii, revoltați! Aberația zilei vine de la ministrul Chesnoiu. Elena Cristian: Am tot întâlnit politicieni rupți de realitate. Azi a venit rândul lui

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Elena Cristian
Elena Cristian
Elena Cristian, analist economic DC Business, și-a arătat surprinderea în ceea ce privește un ministru.

Reacția a venit după ce Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a declarat vineri, la Timişoara, că în România nu avem de ce să ne temem despre perspectiva unei crize alimentare, iar în ţara noastră se poate vorbi însă despre o risipă alimentară, din moment ce anul trecut s-au aruncat la gunoi peste 2 milioane de tone de alimente.

Ministrul a mai afirmat că pentru a preveni risipa alimentară, le recomandă cetăţenilor să meargă la cumpărături după ce au mâncat acasă, pentru a nu pofti prea multe produse, în magazine.

„Înainte să fac cumpărăturile, mănânc. Când mergi la cumpărături şi ţi-e foame, ai cumpăra jumătate de magazin. Le punem pe toate în frigider şi la finalul săptămânii umplem coşul cu produse agroalimentare care ajung la gunoi. În general, nu merg cu listă, pentru că adică funcţionez după ce am nevoie în casă să mă hrănesc. Am ajuns să întorc fiecare sticluţă de iaurt pe toate părţile să văd dacă e bio, când expiră", a punctat Adrian Chesnoiu.

Elena Cristian, analist economic DC Business, a spus că a rămas surprinsă de cât de rupt de realitate este acest ministru.

„În anii de presă, mulți, am tot întâlnit politicieni rupți de realitate. Cei mai mulți sunt așa. Dar unii se străduiesc, în fel și chip, să iasă din pluton. Și nu în direcția bună. Azi, a venit rândul ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu. Acesta chiar nu înțelege că prețurile la alimentele, și nu numai, au luat-o razna. Că românii nu-și mai permit unele produse. Că ceea ce cumpărau acum 6 luni cu 200 lei costă acum 400 lei. Vine cu un sfat ”la mișto”, așa cum pare să ia și funcția pe care o deține: Mâncaţi înainte de a merge la cumpărături. Declarația sună așa: „Înainte să merg să fac cumpărături, mănânc. Când mergi la cumpărături și îți e foame, ai cumpăra jumătate de magazin”. E drept, domnule ministru, dumneavoastră ați putea cumpăra jumătate de magazin....Că vă permiteți. Cei mai mulți dintre români, nu....#taraguvernantilorhabarnisti””, a scris Elena Cristian pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel