Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou flagship lansat de Xiaomi: Xiaomi Mi 11 (P)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: editor team
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Xiaomi Mi 11 a fost lansat pe ultima sută de metri anul trecut, la sfârșitul lunii decembrie, marcând totodată și prima lansare a unui telefon cu procesor Snapdragon 888. 

A trebuit să așteptăm ceva până am putut pune mâna pe el, dar cel puțin din punctul nostru de vedere așteptarea a meritat din plin pentru că acest telefon dispune de o mulțime de funcții pe care alte terminale din clasa lui nu le au.

Seria de telefoane Xiaomi Mi 11 face parte din celebra gamă de flagship-uri produse de compania chineză Xiaomi. Până acum, gama Xiaomi Mi era compusă din telefoane mobile cu prețuri acceptabile pentru orice cumpărător, dar odată cu lansarea seriei Xiaomi Mi 10 tarifele pur și simplu au explodat. Dar motivul din spatele acestei răsturnări de situație este oarecum ușor de înțeles dacă ne gândim puțin la uimitoarele funcții de care ne putem bucura acum dacă investim într-un telefon din gama Xiaomi Mi.

Pentru mulți împătimiți de tehnologie, noul Xiaomi Mi 11 este o alternativă viabilă la telefoanele Samsung sau Apple. Cel puțin la ora actuală, dacă investești într-un Xiaomi Mi 11 în loc de un Samsung Galaxy S20 sau S21, ori un iPhone 10 sau 11, există foarte puține funcții de care nu te poți bucura din cauza alegerii făcute. În plus, chiar dacă s-a mai scumpit puțin odată cu trecerea timpului, gama de telefoane flaghip Xiaomi Mi încă este mai convenabilă decât cele mai noi terminale Samsung sau Apple.

Ce oferă un telefon Xiaomi Mi 11 pentru cei care îl folosesc?

În ceea ce privește design-ul, Xiaomi Mi 11 se remarcă printr-un ecran Amoled cu o diagonală de 6.81 inchi, rată de refresh de 120 Hz și funcții WQHD+ și HDR10+. Raportul ecran / corp al acestui telefon este de 92.4%, iar pentru cei care își doresc un aparat personalizat, întotdeauna există posibilitatea investiției într-un set de huse Xiaomi M11 profesionale de la https://Itelmobile.ro.

Lăsând la o parte procesorul despre care am pomenit deja mai sus, pe lista componentelor interne ale telefonului Xiaomi Mi 11 se mai află și placa grafică Adreno 660, memoria RAM LPDDR5 de 8 GB și 128 GB sau 256 GB de memorie internă în funcție de modelul pentru
care optezi. Xiaomi Mi 11 are o autonomie remarcabilă datorată bateriei sale de 4600 mAh cu încărcare de 55 W prin fir și 50 W wireless.

Camera principală a telefonului Xiaomi Mi 11 este formată dintr-un senzor de 108 MP, cu deschidere f/1.85, o lentilă ultra-wide de 13 MP și deschidere f/2.4 și o lentilă telephoto macro, de 5MP și deschidere f/2.4.

Pe de altă parte, camera selfie a telefonului Xiaomi Mi 11 este de fapt un obiectiv de 20 MP, cu deschidere f/2.2.

Prin ce calități telefonul Xiaomi Mi 11 ne-a convins să-l cumpărăm?

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, telefonul Xiaomi Mi 11 este primul telefon dotat cu un procesor Snapdragon 888 ce oferă o experiență de utilizare extraordinară. În afară de acest procesor, alte puncte forte ale acestui terminal sunt bateria sa care nu te lasă niciodată la greu și care se încarcă în aproximativ 45 de minute, precum și sistemul de lentile al camerei sale principale.

Așa cum era de așteptat pentru un telefon din clasa sa de preț, Xiaomi Mi 11 nu are cea mai performantă cameră foto de pe piață, dar în schimb se descurcă extrem de bine la orice tip de fotografie, indiferent de condițiile de lumină.

De asemenea, dacă tot vorbim de camere, merită să menționăm și faptul că Xiaomi Mi 11 poate filma în rezoluție 8K, dar are și un mod video special de noapte pentru cei cărora nu le place să rateze vreo scenă din cele mai importante momente din viața lor. Iar dacă toate aceste lucruri prezentate mai sus nu ți se par suficiente, trebuie să știi că Xiaomi Mi 11 Ultra vine la pachet cu o baterie de 5000 mAH, încărcare prin fir sau wireless de 67 W, un mini ecran OLED de 1.1 inchi în partea din spate și un sistem de lentile foarte flexibil în cazul camerei sale foto principale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel