Torționarul Alexandru Vișinescu, declarație surprinzătoare despre Penitenciarul Râmnicu Sărat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
"De ce nu vă uitați la fotografii?", l-a întrebat judecătorul, de trei ori, pe torționarul Alexandru Vișinescu. Dacă inițial a refuzat să răspundă, când a vorbit, Alexandru Vișinescu a tăiat respirația celor prezenți. 

Fostul comandant al Penitenciarului Râmnicu Sărat a fost invitat să privească fotografiile şi imaginile existente ca probe la dosarul în care este judecat pentru crime împotriva umanităţii. Poftit în față, aproape de planşa pe care erau proiectate fotografiile, Alexandru Vişinescu nu le privea, aşa că judecătorul a oprit vizionarea şi l-a întrebat de ce nu priveşte fotografiile. Nu a răspuns nici prima oară, nici a doua, scrie Mediafax. 

"De ce nu vă uitaţi la fotografii?", a insistat pe un ton ferm judecătorul, pentru a treia oară, moment în care Alexandru Vişinescu a răspuns: "Nu, de ce? Le ştiu...Păcat că a ajuns în paragină. Nu-i adevărat ce se spune, doamnă".

Victor Ciutacu, invitație pentru Elena Udrea: "Abia aștept să ne spui!"

"Înainte era curat, uitaţi la halul în care este acum. Era curat în celule. Nu mergeam zilnic acolo, dar era curat. Eu aveam biroul în afara penitenciarului", a mai spus Alexandru Vişinescu în faţa judecătorului care încerca să-l oprească, explicându-i că nu dă declaraţie, ci trebuie să privească probele.

"Nu pot să înţeleg, nu e nimic real. Eu sunt uimit de ce am văzut aici, de aceşti oameni în toată firea care să vorbească în felul acesta", s-a răstit Vişinescu.

Judecătorul a notat că Alexandru Vişinescu confimă veridicitatea fotografiilor prezentate, iar după terminarea vizionării fotografiilor l-a întrebat din nou pe acesta de ce nu s-a uitat la ele: "Ce este nou pentru dumneavoastră eu ştiu deja, nu mă mai interesează pozele", i-a răspuns fostul comandant magistratului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel