Data publicării:

Topul celor mai păcătoase zodii. Mihai Voropchievici: Una dintre ele încearcă să bată recordul

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @user23299994
Mihai Voropchievici a dezvăluit topul celor mai păcătoase zodii. 

Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN, topul celor mai păcătoase zodii.

Mihai Voropchievici, topul celor mai păcătoase zodii

Berbec

Doamna Berbec nu este deloc o fire pioasă și nu se gândește nicio clipă la toate consecințele faptelor sale, în viața de apoi. Din această cauză, femeia Berbec nu are nicio remușcare atunci când acționează conform legii regulilor care ar trebui să stabilească niște norme cât de cât mai civilizate și cu frică de Dumnezeu. Nu are probleme să înjure, să consume alcool sau țigări, să dea dovadă de o mândrie exagerată și în plus de asta să-și arate absolut ofensator toate celelalte calități.

Taur

Taurul nu poate rezista unei mese copioase și nu prea îl lasă inima să o împartă cu nimeni. Este mai posesiv, mai acaparator, dar trebuie să știe că lăcomia este un păcat. Dacă nativa sau nativul din Taur nu vrea să fie tras la răspundere de Divinitate, trebuie să încerce să-și mai țină în frâu aceste porniri, că celelalte porniri sunt foarte bine controlate, iar acolo nu se prea vorbește de patosul iubirii. 

Citiți mai departe pe Spectacola.ro: https://m.spectacola.ro/mihai-voropchevici-topul-celor-mai-pacatoase-zodii_37073.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel