Data publicării:

TOP 5 cele mai periculoase orașe din lume. Ai „planuri” de vacanță?

Autor: DCNews Team | Categorie: Stiri
WhatsApp
damasc
damasc
Identificarea celor mai periculoase orașe din lume poate fi dificilă și subiectivă, deoarece acest lucru poate varia în funcție de diferite criterii, cum ar fi rata criminalității, instabilitatea politică, conflictul armat, nivelul de corupție și alte factori.

Cu toate acestea, din surse deschise și diferite rapoarte ale unor organizații non-guvernamentale, câteva orașe au fost asociate frecvent cu niveluri ridicate de criminalitate și instabilitate. Unele dintre aceste orașe includ:

Caracas, Venezuela: Capitala Venezuelei este adesea menționată pentru nivelurile sale ridicate de criminalitate, inclusiv jafuri, crime și violență de stradă.

San Pedro Sula, Honduras: Acest oraș din Honduras este cunoscut pentru rata sa ridicată a omuciderilor, făcându-l unul dintre cele mai periculoase orașe din lume.

Ciudad Juárez, Mexic: Situat la granița cu Statele Unite, Ciudad Juárez a fost afectat de violență legată de cartelurile de droguri, răpiri și omucideri.

Cape Town, Africa de Sud: Deși este o destinație turistică populară, Cape Town se confruntă cu probleme legate de criminalitate, inclusiv jafuri, atacuri cu arme de foc și omucideri.

Alep, Siria: Orașul a fost devastat de războiul civil din Siria, iar populația sa a suferit enorm din cauza bombardamentelor și confruntărilor armate.

Aceste orașe sunt doar câteva exemple iar clasamentul nu are o releanță științifică. Există și alte orașe cu niveluri ridicate de instabilitate și criminalitate în diferite părți ale lumii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel