Top 5 cele mai bântuite locații din lume
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
20081007-halloweenhouse
20081007-halloweenhouse

Există multe locații în care se spune că spiritele ar exista și că își manifestă dorința de a ramâne stăpâne asupra locului. În urma unui șir lung de investigații,iată topul locurilor care au fost declarate bântuite cu adevărat, scrie 5. Moșia Myrtles de câteva sute de kilometri a fost construită în anii 1790 de către un general american pe nume David Bradford. Fiind una din cele mai bântuite case din lume, pe moșia Myrtles pot fi văzute, la căderea nopții, fantomele a doi copii uciși chiar în casă, uneori aceștia fiind acompaniați și de Chloe, o slclavă afro-americană care i-ar fi ucis pe cei doi micuți. Fantomele altor sclavi ar fi fost văzute plimbându-se prin casă, iar fantoma avocatului William Drew Winter bântuie scările pe care acesta a murit în 1871 . De multe ori, cei care se află în conacul de pe fosta plantație aud cum pianul din salon începe să cânte singur. Atmosfera din această clădire pare tensionată și sumbră pentru cei care vizitează această casă, mai ales având în vedere că acum a devenit hotel.

4. Sanatoriul Waverly Hills din Louisville, Kentucky. Este o clădire de două etaje impunătoare, deschisă în 1910, sanatoriul era destinat tratării bolnavilor de tuberculoză și se spune că peste 60 de mii de oameni au murit în încăperile clădirii. Bolnavii nu ar fi fost tratați deloc bine, fiind chinuiți și devenind cobai pentru experimente ciudate, astfel încât să fie îndreptățiți să se întoarcă din lumea de apoi pentru a se răzbuna. Vânătorii de fantome care s-au avântat în această locație susțin că aici chiar există fenomene ciudate precum voci necunoscute, umbre fară înțeles, locuri reci inexplicabile sau chiar apariții trecătoare și țipete pe holuri.

3. Casa Whaley din San Diego, din California este o locație extravagantă. Această casă deține titlul de cea mai bântuită locuință din SUA. A fost construită în 1857 pe terenul unui cimitir, și se spune că aici își au sălașul sute de suflete neîmpăcate cu moartea. Thomas Whaley, cel care a ridicat locuința, își lasă amprenta prin mirosul de trabuc care vine adesea pe verandă, în timp ce fiica sa cu părul roșcat poate fi văzută într-o stare atât de clară încât este comparată cu o ființă reală. Printre spiritele care mai pot fi văzute la această locație se află o tânără fată spânzurată pe proprietate și un hoț bătut până la moarte chiar pe scările locuinței ce mai poate fi văzut și în timpul vizitei turiștilor. Au fost realizate și înregistrări audio ale spiritelor din casă, iar pozele lor au fost date publicității.

2. Hotelul Roosevelt din Los Angeles. Deschis în 1927, hotelul exclusivist a fost vizitat de multe vedete din trecut și din prezent, rămânând la fel de celebru în rândul elitei filmului. Printre fantomele care au putut fi zărite pe holuri, prin camere, în oglinzi sau în saloane se numără Marilyn Monroe, soția lui Clark Gable, Montgomery Clift sau personaje necunoscute gătite de gală prin apropierea pianului din sala mare. De multe ori, oaspeții ajung la ușile camerelor lor pentru a constata că acestea sunt închise pe dinăuntru.

1. Cimitirul Highgate din North London Anglia ar deține spirite celor îngropați acolo, care mai ies să fie văzute de oameni. Încă din anii 1960, în cimitir a putut fi văzut vampirul din Highgate, un spirit îmbrăcat în negru cu o pelerină, joben și ochi strălucitori, care dispare de îndată ce este descoperit de oameni. Acesta este acompaniat și de fantoma unei femei nebune, văzută adesea fugind printre morminte, despre care se crede că și-ar căuta copii pe care ea însăși i-a ucis. Alte întâlniri cu fantome mai descriu călugărițe sau siluete ce privesc în gol spre cer, care dispar când oamenii se apropie de ele pentru a apărea puțin mai departe și a-și continua privitul stelelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel