Top 5 cei mai ghinioniști oameni de pe planetă
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
ghinionist
ghinionist

Daca te gândești că ai avut parte de o zi grea, asta nu este nimic. Fii bucuros că nu faci parte din grupul celor mai ghinioniști oameni de pe planetă, întocmit de Listvers.

Iată topul celor 5 cei mai ghinioniști oameni ai planetei:

1. Un întreg sat a câștigat la loto, mai puțin un singur om. În fiecare Crăciun, în Spania, are loc o extragere la loto masivă, numita El Gordo, care se traduce prin "Grasul". Un micuț sat din Sodeto a avut motive mari de sărbătoare, căci toate cele 70 de gospodării au participat la cumpărarea biletelor, exceptând de una. Norocoșii au împărțit enormul premiu de 950 de milioane de dolari, sub privirile pline de regret ale lui Costis Mitcotakis, singurul care nu a dat bani de bilet, căci vânzătorul nu bătuse și la ușa sa.

2. Conductorul uman de electricitate. Se spune că fulgerul nu lovește niciodată în același loc, dar pe Roy Sullivan l-a lovit de 7 ori, fapt pentru care a intrat și în Cartea Recordurilor. Posibilitatea ca o persoană să pățească asta de 2 ori în viață este de 3.000 la 1, iar de a fi lovit de 7 ori este de 22 de șeptilioane la 1. Mai mult, după ce a fost lovit ultima dată de fulger, cand se afla la pescuit, un urs a venit să îi fure din undiță peștele prins. Sullivan a avut destulă forță încât să pocnească ursul cu o creangă și să-și recupereze pestele.

3. Glonțul "bântuit". Henry Zeigland a păcălit moartea, în 1883, atunci când a rupt relația cu prietena lui, care mai apoi s-a sinucis de durere. Nebun de supărare, fratele acesteia a promis că-l va omorî pe Ziegland. L-a găsit și l-a împușcat, după care s-a sinucis. Curios, însă, Ziegland nu a murit, căci glonțul doar îl zgâriase, înfigându-se în trunchiul unui arbore. Aparent, el a fost cât se poate de norocos. Totuși, câțiva ani mai târziu, a vrut să doboare copacul folosind câteva batoane de dinamită. Explozia i-a aruncat același glonț direct în cap și Zeigland a murit pe loc.

 4. Cel mai păros om din lume. Corpul lui Yu Zhenhuan este acoperit de păr în proporție de 96%, din cauza unei afecțiuni rare. El chiar a trebuit să sufere o procedură chirurgicală pentru a-i fi îndepărtat părul din urechi, astfel încât să poată auzi. Exceptând tălpile și palmele, pielea îi este acoperită de o medie de 41 de fire de păr pe centimetru pătrat, "simptom" specific bolii numite atavism.

5. Cea mai ghinionistă femeie din America. După ce a pierdut 4 case în 4 uragane, Melanie Martinez este probabil cea mai ghinionistă femeie din Statele Unite. A fost lovită de Betsy în 1965, Juan în 1985, George în 1998 îi Katrina în 2005. După asta, părea că norocul începea să o viziteze, căci o emisiune TV i-a transformat bucătăria, investind 20.000 de dolari în casa Melaniei. Totuși, la 7 ani de la trecerea uraganului Katrina, un alt fenomen similar, botezat Isaac de acaestă dată, i-a lovit casa. Martinez și familia ei au fost salvați cu o barcă, împreună cu 3 pisoi și 3 câini. Orice altceva a fost pierdut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel