Top 4 personaje de desene animate de la care copiii au ceva de învăţat
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Despre impactul desenelor animate auspra celor mici se vorbeşte mult, iar subiectul reuşeşte să-i împartă pe adulţi în două tabere: cei care consideră că animaţiile nu au o influenţă negativă asupra celor mici şi cei care încearcă să-şi ţină copiii cât mai departe de televizor.

Autor: Corsate Cezara

Există însă şi persoane care au capacitatea de a face diferenţa dintre bine şi rău şi care afirmă că există anumite personaje din desenele animate de la care copiii au câteva lecţii importante de învăţat.

Iată care sunt protagoniştii de la care cei mici au ceva bun de învăţat:

1. Rapunzel Rapunzel este personajul principal al filmului Tangled (O poveste încâlcită). Spre deosebire de alte prinţese, aceasta nu aşteaptă să fie salvată de un Făt-Frumos apărut de nicăieri pe-un cal alb, ci preia frâiele problemei în propriile mâini şi devine o eroină în adevăratul sens al cuvântului. Adolescenta cu păr de aur aduce în prim plan atât bunătatea, cât şi curajul, reuşind să le cucerească pe fetiţele din întreaga lume. Alături de Mulan, Rapunzel ar trebui să fie un exemplu pentru copiii care se uită la desene animate.

2.Po Dacă un ursuleţ panda pufos poate fi luptător ninja, atunci este clar că doar cerul reprezintă limită pentru copilul tău. Po îşi foloseşte abilităţile unice pentru a lupta împotriva răului. Simţul umorului de care dă dovadă şi faptul că îi învaţă pe copii să creadă în ei, îl transformă pe ursul panda într-un bun exemplu. El îi învaţă pe cei mici să lupte pentru a-şi atinge scopurile, să-i ignore pe cei care vor să-i descurajeze, să-i accepte pe cei diferiţi şi să vadă partea bună din fiecare persoană în parte.

3.Woody Woody este unul dintre personajele animaţiei Toy Story. Pe lângă faptul că salvează jucăriile de la distrugere sau că încearcă să-şi găsească stăpânul pierdut, Woody este cel mai bun prieten al tuturor, un bun lider şi o jucărie plină de încredere care merită respectul celor din jur. Chiar dacă este puţin ciobit şi uşor distrat, aceaste trăsături îi dau credibilitate şi subliniază ideea că nimeni nu este perfect. Dintre lecţiile pe care le promovează Woody, cea mai importantă este aceea că poţi învăţa din propriile greşeli.

4 Mr. Gru Mr. Gru este unic, întrucât nu există un alt personaj negativ care să fie atât de sufletist. Chiar dacă la început face o mulţime de lucruri neplăcute, inima lui de gheaţă începe să se topească pe măsură ce îi cunoaşte mai bine pe copiii de care trebuie să aibă grijă. Gru îi învaţă pe copii că oamenii se pot schimba în bine dacă îşi doresc acest lucru.

Sursa: depici.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel