TOP 10 mașini furate în 2014
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Furturile de mașini  a dat  bătaie de cap polițiștilor și în 2014, modelele de lux fiind preferatele hoților. Potrivit unor statistici, BMW X5 s-a clasat pe primul loc într-un top zece al celor mai furate maşini din Marea Britanie în 2014, pentru al şaselea an la rând.

BMW M3 a coborât în clasament, de pe locul secund pe locul şase, în 2014, în timp ce Mercedes C-Class a urcat pe locul doi, scrie fleetnews.co.uk.

Range Rover Sport a urcat patru locuri în preferinţele hoţilor de maşini, ajungând pe locul trei, iar Land Rover Discovery a debutat pe locul cinci. Acest fenomen sugerează că infractorii sunt tot mai interesaţi de modelele 4x4, care ajung să aibă preţuri foarte ridicate.

"Statisticile din 2014 arată că modelele de lux continuă să reprezintă prada preferată a hoţilor, dar valoarea medie a maşinilor furate, pe care am recuperat-o, a fost de doar 25.600 lire sterline, sugerând că modelele auto mai vechi ale maşinilor de lux pot fi la fel de atractive pentru infractori", a declarat Andy Barrs, şeful direcţiei de comunicare cu poliţia din cadrul Tracker.

Cele mai furate maşini din Marea Britanie (2014)

1. BMW X5
2. Mercedes C Class
3. Range Rover Sport
4. Mercedes Benz E Class
5. Land Rover Discovery
6. BMW M3
7. Range Rover Vogue
8. Audi RS4
9. Mercedes Benz ML
10. Mercedes Benz C63

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel