Toni Braxton, internată în spital
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tonibraxtoneth5y
tonibraxtoneth5y

Toni Braxton a fost spitalizată după ce boala de care suferă, lupus, i-a afectat sistemul imunitar, anunţă TMZ.

Autor: Ana-Maria Anițoiu

Cantăreața americană suferă de mai mulți ani de lupus eritematos sistemic, o boală care afectează sistemul imunitar prin atacarea țesuturilor sănătoase din organism, informează site-ul revistei New Musical Express.

"Vroiam să mulţumesc tuturor fanilor mei pentru sprijinul pe care mi l-au acordat, după ce lupusul meu a avut nişte izbucniri care m-au trimis în spital pentru câteva zile", a declarat Braxton pentru TMZ. Vedeta a mai adăugat: "Vroiam să clarific totul înainte să se işte zvonuri, şi voi fi bine, pentru că am o familie minunată, care mă sprijină".

Braxton a dezvăluit că suferă de această boală anul trecut.

Cantăreața și compozitoarea americană Toni Braxton, în vârstă de 43 de ani, are în palmares șase premii Grammy și a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial. Cel mai recent album ai ei, "Pulse", a fost lansat în 2010. Toni Braxton a susținut un recital în Capitală, în noaptea de Revelion 2012, în cadrul Vanghelionului organizat la Romexpo.

Hitul care a propulsat-o pe Toni Braxton în topurile muzicale internaționale este single-ul Un-Break My Heart, lansat în anul 1996.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel