Tonel Pop, atacat de Dincă. Lascoschi: Se victimizează, nu a fost nimic violent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Tonel Pop
Tonel Pop
Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat că Tonel Pop se victimizează atunci când spune că a fost atacat de Gheorghe Dincă şi că, de fapt, lucrurile nu au stat cum le-a expus avocatul familiei Melencu. 

"Dincă nu a spus nicidecum că vă violează fetele, dle Tonel. A zis că vă dă în judecată că aţi spus dumneavoastră că şi-ar fi violat fiica. A zis 'vă ameninţ că vă dau în judecată'! A spus 'dacă dumneavoastră v-ar spune cineva că v-aţi violat copilul, ce aţi spune?'. Cum să vă ameninţe? Se victimizează dl Tonel, a înţeles greşit. Nu a fost nicio ameninţare la adresa dlui Tonel. Astăzi a fost un schimb de replici în care Gheorghe Dincă a spus că îl va da în judecată pe Tonel Pop. Nu a fost vorba de nicio bătaie, stăteau jos amândoi. Când s-a terminat audierea, ne-am ridicat toţi în picioare şi dl Dincă a plecat", a spus Claudiu Lascoschi la România TV. 

Tonel Pop îl acuză de minciuni pe avocatul lui Dincă

"S-a ridicat să iasă de la audiere şi a continuat pe şmecherii, se plimba ca la el acasă. Procurorul era la dispoziţia lui, nici nu spun. A venit, a trecut pe lângă dl Lascoschi şi s-a repezit la mine. Şi mi-a zis 'şobolanule, te omor'!. Dar ce au făcut ei? Au oprit camera când au văzut că începe treaba asta. Era programată asta, de Lascoschi, de procurori. EI cu asta se ocupă. Când eu nu pot face acte legale şi dna Obârşanu le-a spus că nu e legal ce se întâmplă acolo, i-au dat drumul lui Dincă. Minte pe faţă!", a spus Tonel Pop. 

Claudiu Lascoschi a încercat să închidă discuţia, şi a anunţat că "este clar că suntem toţi împotriva dlui Tonel. De asta se victimizează!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel