Data publicării:

Toaletarea copacilor din Bucureşti, făcută pe la spatele lui Nicuşor Dan. Ciprian Ciucu spune că el şi ceilalţi primari fac toaletări "fără aviz"

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ciprian Ciucu, primar Sectorul 6 Foto: Crișan Andreescu
Ciprian Ciucu, primar Sectorul 6 Foto: Crișan Andreescu
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, îl acuză pe Nicuşor Dan că nu dă aviz pentru toaletarea copacilor bătrâni din sectoarele Capitalei, şi spune că el şi ceilalţi primari au început să facă acest lucru fără avizul Primăriei Generale. 

Ciprian Ciucu a declarat la Digi24 că în Sectorul 6 sunt în jur de 300.000 de copaci, dintre care 10.000 au nevoie de toaletare sau chiar să fie tăiaţi, pentru a nu provoca pagube în caz de furtună. Numai că Primăria Generală nu oferă aviz pentru aceste intervenţii, ba chiar dă amenzi. 

"(Nicuşor Dan, n.r) nu propune amenzi mai mari dacă nu sunt toaletați copacii, propune amenzi mai mari dacă sunt toaletați copacii fără aviz de la Primăria Capitalei, aviz care nu vine de doi ani și ceva. Primarii de sector, din câte știu eu, au mari probleme că nu pot să taie copacii morți, uscați. (...) În lipsa acestor avize, nu putem da jos copacii uscați sau cei care se află într-o stare avansată de declin biologic.

Vorbind și cu ceilalți primari, cu toții ne-am apucat, fără aviz, (...) să toaletăm sau să mai defrișăm și fără aviz. Dar noi suntem aici din cauza inacțiunii Primăriei București”, a declarat Ciprian Ciucu.

Prefectura Bucureşti l-a somat pe Nicuşor Dan să dea avizele mai repede, însă acest lucru nu s-a întâmplat încă, mai arată primarul Sectorului 6. Conform acestuia, sunt deja amenzi date către ADP S6, iar el şi colegii săi ar fi făcut chetă pentru a le plăti. 

"Au fost deja amenzi pe care Primăria București le-a dat colegilor mei de la ADP, care au tăiat, și ceilalți au făcut chetă. Am contribuit și noi, și alți colegi, ca să le plătim amenzile. Aici am ajuns în orașul acesta. Este omul amendat, pentru că pe el îl prinde, pe el îl amendează. Sunt oameni care au salarii mici, 2.000-2.500 de lei, muncitori”, a dezvăluit Ciprian Ciucu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel