Data actualizării:
Data publicării:

Toader, în biroul lui Tăriceanu

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a ajuns, joi, 11 aprilie, la Senat, acolo unde se întâlnește cu Călin Popescu-Tăriceanu.

Amintim că există o moțiune simplă împotriva lui Tudorel Toader, care va fi votată, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

Miercuri seară, ministrul Justiției spunea: „Nu mă consider în război cu nimeni. Îmi fac datoria de ministru al Justiției. Îndeplinesc obligațiile pe care le am câtă vreme mă aflu în scaun de ministru al Justiției. Eu am fost onorat că mi s-a încredințat demnitatea de ministru al Justiției. Am primit garanțiile de neafiliat politic când am preluat mandatul. Faptul că domnul Manda mi-a cerut demisia poate să aibă explicații multiple și diferite în același timp.

(...) Ca să preiei dintr-un proiect de lege prin intermediul unei OUG înseamnă măcar două lucruri: să justifici urgența OUG prin prelurea de proiecte de lege, în al doilea rând preiei de pe masa Parlamentului un proiect de lege și să ți-l însusești tu ca Guvern prin OUG, a spus Tudorel Toader, prin legătură telefonică în emisiunea Andreei Crețulescu de la România TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel