Titlul cu Rapid sau calificarea naţionalei la Euro 2024. Horaţiu Moldovan a ales
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Horaţiu Moldovan, portarul naţionalei şi al celor de la Rapid Bucureşti, a ales între titlul cu echipa de club şi calificarea naţionalei la Euro 2024. 

"Trebuie să luăm pas cu pas. Prima oară să ne calificăm la Euro 2024 și după chiar mi-aș dori să iau titlul cu Rapid. E un vis de-al meu.

Am încredere totală în mine şi în băieţi că vom obţine şase puncte în aceste două partide şi că vom tranşa în mare parte această calificare. Avem o şansă foarte mare să ne calificăm la turneul final pentru că jucăm următoarele două meciuri acasă, iar stadionul va fi plin. Suporterii ne vor susține!

Nu în ultimul rând, cred că suntem un grup foarte, foarte unit. Cel puțin de când vin eu la naţională, de aproape doi ani, nu am simţit acest lucru ca acum. E un sentiment aparte, e un sentiment de nedescris să evoluezi la echipa națională.

M-am bucurat că mi-am îndeplinit un vis la care nici nu mă gândeam acum trei ani. Am debutat la Cluj, unde m-am născut. E nemaipomenit. E greu ca și portar, mai ales dacă greșești la începutul meciului. Cumva te apasă acest lucru, dar cel mai important e să treci peste și să nu persiști în greșeală tot meciul.

Poți salva din ce ai făcut. Nu totul, pentru că nu are cum să se uite o greșeală, se vede pe tabelă. Dacă începi bine jocul ai foarte mare încredere că nu poți primi gol”, a declarat Horațiu Moldovan, într-un interviu pentru FRF.

Dumitru Dragomir, nemulţumit de convocările de la echipa naţională 

”Mă uitam la echipa națională, asta pe care o face Edi. Doamne, Dumnezeule! Sunt unii cu atâtea deficiențe, nu le dau nume ca să nu-l influențez pe ăsta. Îți dai seama. Doamne, Dumnezeule! Mai ales fundașii centrali. Cu toate că un pic de echipă, bunicică, așa ca să bată Israelul, ar avea România. Sunt jucători, că nici Israelul nu dau pe afară. Ei (n.r. Israel) au crescut extraordinar în valoare, iar ei (n.r. România) au căzut de neconceput în ultimii 7, 8, 10 ani. N-am văzut în viața mea o asemenea cădere. Căderea cea mai bruscă din tot fotbalul mondial. Nici Africa, nimeni nu a căzut ca România”, a susținut Dragomir, într-o intervenție la Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel