Tiramisu rapid cu căpșune. Rețeta explicată pas cu pas
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Tiramisu cu fructe este desertul perfect pentru iubitorii de dulce.

Ingrediente


 12 pișcoturi
 250 g căpșune
 250 g mascarpone
 100 ml smântână pentru frișcă
 7 linguri zahăr
 esență de vanilie


Mod de preparare

Curăță 200 gr de căpșune și pune-le pe foc într-o crăticioară, cu trei linguri de zahăr și o lingură de apă. Amestecă periodic, până când dau în clocot. Mai lasă-le trei minute și închide focul, apoi lasă sosul să se răcească. Fierbe un sirop din 150 ml apă și două linguri de zahăr și lasă-l să se răcească.

Bate smântâna pentru frișcă cu cele două linguri de zahăr rămase, mascarpone și esență de vanilie.

Însiropează fiecare pișcot în compoziție, pune câte trei în fiecare pahar și toarnă sos de căpșune deasupra. Peste, pune un strat de cremă și ornează paharele cu căpșune.

Lasă desertul la rece pentru două ore înainte de a-l servi, notează retetepractice.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel