Tinerii au început să se drogheze cu venin de cobra, pentru că starea de extaz durează mai multe zile
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Tinerii din India au început să folosească venin de cobra pentru a se droga - în timp ce un influencer a fost arestat pentru că a „furnizat” substanță puternică la o petrecere, în care poliția a găsit nouă șerpi, inclusiv cobra.

Poliția din India este îngrijorată de faptul că tinerii apelează la veninul de cobră pentru a se delecta la petreceri. Un influencer indian a fost arestat pentru că ar fi furnizat substanța, potrivit Daily Mail.

Tinerii apelează din ce în ce mai mult la veninul de șarpe ca înlocuitor al medicamentelor tradiționale, după ce au descoperit că stările de extaz pot dura câteva zile.

Deși nu se știe exact când tinerii au început să se drogheze cu venin de șarpe, ofițerii de poliție din întreaga țară au început să acționeze. Un câștigător al versiunii indiene a Big Brother a fost arestat la o razie pentru că ar fi încercat să vândă venin de șarpe.

Influențatorul Elvish Yadav a fost arestat 14 zile la o petrecere în Noida, în statul Uttar Pradesh, în temeiul Legii privind protecția faunei sălbatice.

Poliția a găsit nouă cobra și o sticlă de plastic cu 20 ml de venin de șarpe în timpul raidului, iar Elvish a fost acuzat de furnizarea de venin de șarpe.

Deși a negat acuzațiile, el a recunoscut că a aranjat ca veninul de șarpe să fie livrat la petrecerile pe care le face.

Ministrul Mediului din Uttar Pradesh, Arun Saxena, a spus că toată lumea ar trebui să fie trasă la răspundere, inclusiv celebritățile.

Procesul de a obține veninul de șarpe este incredibil de provocator. Șerpii, care sunt adesea injectați cu substanțe chimice pentru a-i face să producă mai mult venin, sunt făcuți fie să scuipe veninul, care este colectat și ingerat mai târziu, fie sunt puși să muște o persoană de picior.

După ce veninul intră în sânge, eliberează substanțe chimice, inclusiv serotonină și peptide.

Acest lucru a generat un sentiment copleșitor de bunăstare și euforie care este în mod normal asociat cu opioide puternice, deși oamenii pot suferi și slăbiciune musculară și paralizie.

Procesul de extracție a veninului poate fi totodată incredibil de dăunător pentru șerpi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel