Urmărește emisiunea live
Tineretului, Sectorul 4. Carne EXPIRATĂ de trei ani, la un magazin și fast-food
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Inspectorii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4 au sistat activitatea unui magazin şi a unui fast-food, după ce au descoperit în cadrul acestor unităţi produse expirate de luni de zile.

"În urma unui control de rutină, oamenii legii au confiscat zeci de kilograme de carne şi preparate, brânzeturi, mezeluri, iaurturi, toate cu termene de valabilitate depăşite de ani de zile şi care erau destinate comercializării. Carne veche de trei ani, lapte şi iaurturi fermentate, brânză mucegăită, hamburgeri, dulciuri, biscuiţi, măsline învechite, toate acestea puteau pune în pericol sănătatea şi viaţa cetăţenilor, odată consumate", a informat primăria, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Magazinul alimentar şi unitatea de tip fast-food se află în zona Tineretului. Marfa expirată a fost confiscată pentru a fi distrusă, iar agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei. 

"Neregulile nu s-au oprit aici. Mărfurile şi materiile prime erau depozitate în condiţii igienico-sanitare greu de imaginat, într-un spaţiu insalubru, cu umezeală, mucegai şi gândaci la tot pasul. Urmare a celor constatate, poliţiştii au decis sistarea de urgenţă a activităţii comerciale până la remedierea tuturor deficienţelor şi intrarea în legalitate", a precizat primăria, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel