"The Muppets" instigă la război de clasă. Realitate sau reclamă?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Pe canalul Fox Business, Eric Bolling a prezentat un clip din filmul “The Muppets” și a afirmat că acesta instigă copiii la război de clasă, informează Reuters. Eric se folosește de personajul negativ pentru a-și demonstra punctul de vedere.

Autor: Răzvan Băltărețu

filmul the muppets, razboi de clasa, instigare, spalare pe creier, influentarea copiilor

Moderatorul emisiunii “Follow the Money”, Eric Booling a criticat personajul negativ din “The Muppets”, Tex Richman, spunând că Hollywood-ul prezintă omul de afaceri de succes ca fiind rău. “Ce se întâmplă acolo? Hollywood-ul folosește războiul de clasă pentru a ne îndoctrica copiii?”, a întrebat Booling.

Invitatul, Dan Gainor, a continuat ideea și a spus că cinematografia hollywoodiană face asta de ani de zile. “Hollywood urăște industria petrolieră, urăște corporațiile americane”, a mai afirmat Gainor.

Desigur, toate aceste acuze pot fi o manevră foarte bună de publicitate din partea Disney. O vorbă la studiourile Fox și s-a aranjat aducerea în discuție a filmului în emisiune. Iar pentru câteva minute în care s-a discutat acest aspect, mass-media au promovat filmul, gratuit, câteva zile.

A apărut și o parodie a Twilight cu personajele din "The Muppets":

Citește și:

Twilight – un pericol pentru epileptici – VIDEO

Atacuri de panică la ,,Twilight- Breaking Down”. Vezi scena care a șocat fanii

Jocurile video cu violenţă provoacă disfuncţionalităţi cerebrale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel