Testamentul secret al lui Adrian Kreiner. Cum a fost împărțită până la urmă averea milionarului ucis în propria casă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Adrian Kreiner
Foto: Facebook Adrian Kreiner
Află în articol cum a fost împărțită averea lui Adrian Kreiner, afaceristul ucis în vila sa din Sibiu.

Omul de afaceri Adrian Kreiner, ucis în vila sa din Sibiu de cei trei atacatori, ar fi avut un testament secret. Potrivit documentului, averea sa a fost împărțită între fiica, iubita sa și fosta concubină.

"Exista un testament secret despre care știa doar avocatul lui Adrian Kreiner și care a fost deschis imediat după moartea afaceristului de 50 de ani. Practic în acel testament averea a fost împărțită între cele trei, fiica sa primind împreună cu concubina acțiunile la fabrică, dar și mai multe active imobiliare, dar casa în care locuiau i-a revenit fostei concubine, motiv pentru care fiica a încercat să conteste testamentul în instanță.

În cele din urmă s-a ajuns la o înțelegere, iar fiica lui Adrian Kreiner va lua o vilă și un bolid de lux pe care deja a încercat să îl vândă pentru a-l valorifica, bolid care valorează aproape un milion de euro. De asemenea, așa cum vă spuneam, acțiunile de la fabrica de componente auto vor fi vândute către ceilalți acționari, iar banii vor fi împărțiți între iubita lui Adrian Kreiner  și fiica acestuia", a relatat Paul Ciurar, corespondent Antena 3 CNN.

Cum a murit Adrian Kreiner



Reamintim că în noiembrie 2023, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria sa vilă din Sibiu. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, iar în momentul atacului în casă se mai aflau iubita şi fiica omului de afaceri.

Cei trei suspecți au reuşit să fugă din ţară. Ulterior, doi dintre ei au fost prinşi în Marea Britanie. Laurenţiu Ghiţă a fost prins în Scoția, iar Marian Cristian Minae în Irlanda de Nord. Poliţia Română îl caută încă pe cel de-al treilea suspect - Cosmin Costinel Zuleam. Acesta este în continuare de negăsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel