Data publicării:

Teoria lui Hartmann privind moartea lui Prigojin / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură foto Twitter
Foto: Captură foto Twitter
H. D. Hartmann, analist de politică externă, are o teorie privind cum a murit Evgheni Prigojin.

În cadrul emisiunii „Geostrategica“, la DC News, H. D. Hartmann, analist de politică externă, a vorbit despre ultimele clipe din viața lui Evgheni Prigojin. Liderul Wagner și-a pierdut viața în urmă cu o săptămână, după ce avionul în care se afla s-a prăbușit în regiunea Tver din Federația Rusă.

„Cert este că bomba a fost pusă sub roți, în cala de bagaje care se afla peste roți, a rupt o bucată de fuzelaj cu una din aripi și piloții nu au mai avut ce face“, a spus Hartmann.

„Include însă și un dram de ghinion, pentru că acea roată care a fost ejectată putea să nu nimerească aripa. Făcea o gaură în fuzelaj, ateriza pe burtă“, a precizat Val Vâlcu.

„Nu știi dacă supraviețuia cineva pe acolo. De la o depresurizare bruscă, în 3 secunde toate persoanele aflate în acel avion își pierd cunoștința. Îmi este foarte clar că piloții și pasagerii și-au pierdut cunoștința în câteva secunde și nimeni nu a mai putut interveni. O depresurizare bruscă, mai ales la un asemenea avion modern...“, a spus Hartmann.

CITEȘTE ȘI       -      Ultimele clipe din viața lui Prigojin. Relatarea martorului cheie care a văzut avionul cum cade / Bubuitură misterioasă

„A fost o bombă mică“, a adăugat Val Vâlcu.

„Aici nu era nevoie decât să-l depresurizezi și să blochezi reacțiile piloților, ceea ce s-a întâmplat. Au căzut 30 de secunde. Eu am văzut raportul tehnic. Întâi s-a ridicat, piloții au încercat o ridicare și o stabilizare, apoi și-au pierdut cunoștința.

Conform științei mele, ei nu au ajuns vii la impactul cu solul. Au căzut timp de 30 de secunde. Să cazi 2,4 kilometri în 30 de secunde este o viteză care sfâșie“, a mai spus Hartmann.

CITEȘTE ȘI        -        Misterul ultimelor zile din viața lui Prigojin. Ce a făcut șeful Wagner în ultimele două luni

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel