Teodora Pușcaru, câștigătoarea Miss și Mister Junior România 2023: Am spus că sunt acolo pentru a-mi demonstra potențialul, adevăratele valori și talentul / video
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Teodora Pușcaru, model, a fost invitată în emisiunea MI-Th Influencer, moderată de Thea Haimovitz și Mirela Vescan, unde a vorbit despre titlul câștigat la Miss și Mister Junior România 2023, dar și despre întrebările primite în cadrul concursului.

La doar 16 ani, Teodora a câștigat titlul de Miss și Mister Junior România 2023. Mai mult, ea este câștigătoarea titlurilor Best Catwalk, Miss Fotogenie și BestFace în cadrul consursului Miss Teenager România.

„Am câștigat panglici și o coroană în cadrul concursului Miss și Mister Junior România, organizat de Raluca Andrei. De asemenea, am câștigat Miss Fotogenie, Best Catwalk și BestFace”, a spus Teodora Pușcaru.

„La acest concurs, ce-a de-a treia probă a fost o întrebare. Mie personal mi s-au adresat două întrebări și am fost foarte fericită și entuziasmată că am avut acest privilegiu de a-mi expune inteligenta și spontaneitatea pentru că au fost niște întrebări la prima vedere și care îți testează în același timp creativitatea și surprind modul în care tu știi să răspunzi acelei întrebări și se poate face departajarea.

Una este să nu știi, să te bâlbâi sau să stai mult pe gânduri și alta este să ai niște idei pe care să le pui în practică și să-ți expui astfel personalitatea”, a declarat Teodora Pușcaru.

Care au fost întrebările și răspunsurile din cadrul concursului

„Una dintre întrebări a fost de ce mă aflu în acea seară acolo, ce vreau să demonstrez și cea de-a doua întrebare a fost dacă mă văd în viitor făcând același lucru.

Am spus că sunt acolo pentru a-mi demonstra potențialul, pentru a-mi arăta adevăratele valori și talentul în fața unui juriu de elită, pentru că a fost un juriu extrem de valoros. La cea de-a doua întrebare le-am răspuns că nu știu ce-mi va rezerva viitorul, că nu știu dacă peste 5 ani voi face același lucru pentru că nu știu dacă voi avea o ascensiune în acest domeniu. Asta rămâne de văzut în funcție de evoluția mea pe parcursul cursurilor, pe parcursul prezentărilor și în viitor”, a adăugat Teodora Pușcaru în emisiunea MI-Th Influencer.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel