Teodor Meleşcanu ar putea fi noul director al SIE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
melescanu
melescanu

Lovitură de teatru pe scena politică. Senatorul PNL Teodor Meleşcanu ar putea fi numit în fruntea Serviciului de Informaţii Externe, în urma demisiei actualului premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Potrivit ultimelor informații, senatorul Teodor Meleșcanu ar   putea fi noul director al Serviciului de Informaţii Externe.

Un alt nume vehiculat este cel al consilierului de stat de la Cotroceni, Andrei Moldoveanu. Moldoveanu este consilier la Departamentul Securităţii Naţionale al Administraţiei Prezidenţiale.

Vacantarea postului de director al SIE va fi constatată astăzi de birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Contactat de redacția DC News, liberalul Eduard Hellwig, a declarat că liderilor PNL nu le-a fost adusă la cunoștință propunerea, dar dacă informația este reală aceasta nu poate fi decât o opțiune personală a lui Teodor Meleșcanu. De altfel, senatorul Theodor Meleșcanu este unul dintre liberalii care nu a fost întotdeauna de acord cu acțiunile lui Crin Antonescu, iar organizația de Prahova, din care face parte și Meleșcanu, are mereu câte o nemulțumire legată de conducerea PNL.

Conducerea Serviciului este asigurată în continuare de adjunctul directorului SIE Silviu Predoiu.

Citește și:

Adrian Daniel Moldoveanu, la bursa zvonurilor pentru șefia SIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel