Teo Trandafir și politica: Îmi pare rău că a trebuit să trec prin asta! Am făcut o greșeală pe care o recunosc
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Teo Trandafir și politica
Teo Trandafir și politica
Din septembrie 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea Teo Show de la Kanal D. A lucrat la mai multe posturi de televiziune, întotdeauna având audiențe record, dar de aproape opt ani, este la Kanal D unde a păstrat traiectoria cifrelor uriașe. La un moment dat, Teo Trandafir a fost și în Parlamentul României.

În primăvara lui 2010, a candidat din partea Partidului Democrat Liberal pentru locul din Camera Deputaților eliberat de Daniela Popa. În alegerile care au avut loc în 25 aprilie, Teo Trandafir a câștigat locul de parlamentar. În februarie 2012, și-a dat demisia din Parlament din cauza unor probleme de sănătate.

Într-un interviu pentru DC News, Teo Trandafir a vorbit despre pasul pe care l-a făcut atunci în politică.

”Nu m-aș întoarce în politică, nici un minut, nici în glumă n-aș mai intra, nici nu vreau să mai aud acest cuvânt, pentru că am făcut o greșeală pe care o recunosc”, a spus Teo Trandafir într-un interviu pentru DC News.

Întrebată dacă a regretat vreun moment că a făcut pasul în politică, realizatoarea TV ne-a declarat: ”Îmi pare rău că a trebuit să trec prin asta, mi-a adus și o boală și reticență în ceea ce privește zona asta. Sunt convinsă că nicio țară nu poate trăi fără politică, dar eu una nu sunt făcută pentru asta. Ar fi trebuit să am inteligența și decența de a ști acest lucru înainte de a face acest pas. Dar din greșeli învățăm”.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Ieri Teodora Virginia Uță, azi Teo: Sunt un om mediocru care a avut un mare noroc în viața asta

EXCLUSIV  Teo Trandafir și Mircea Badea, colegi de emisiune. ”Dacă facem apel la esența noastră, click-ul se va face din nou, fără îndoială”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel